AntiAlcool Plant, 30 ml, Plant Extrakt

X12115
AntiAlcool Plant, 30 ml, Plant Extrakt - TINCTURI - PLANTEXTRAKT
PlantExtrakt
Proprietăți: Soluţia eficientă în dependenţă de alcool Administrat în cure de durată, poate duce la scăderea progresivă a consumului de băuturi alcoolice şi la îmbunătăţ [...]

AntiAlcool Plant, 30 ml, Plant Extrakt

Proprietăți:

Soluţia eficientă în dependenţă de alcool

Administrat în cure de durată, poate duce la scăderea progresivă a consumului de băuturi alcoolice şi la îmbunătăţirea stării generale.

Reduce şi tulburările nervoase şi arsurile digestive cu senzaţie de constricţie, ca efect al dependenţei de alcool

Se poate administra ca atare, sau – la nevoie – în băutură.

Complex de extracte vegetale de Asarum europaeum - Piperul lupului, Capsicum annuum - Ardei iute şi Phytolacca decandra – Cârmâz. Conţine alcool etilic de cereale 50 % vol.

Compoziție:

100g conțin: extracte vegetale lichide din: rădăcină de *Asarumeuropaeum – Piperul lupului (raport solvent – extract 1:1) 20g, fructe de Capsicum annuum – Ardei iute (raport plantă – solvent 1:5) 20g și plantă de *Phytolacca decandra – Cârmâz (raport solvent – extract 1:1) 0,4g.Conține alcooletilic de cereale 50%vol.Valoare energetică 3,5 kcal/g *Plantă recoltată ecologic. Certificare ecologică EcoInspect Ro-008

Mod de administrare:

Se administrează prin tatonare, pornind de la 5-10 picături, până la 40 de picături, de 3 ori pe zi, diluate în jumătate de pahar de apă; la nevoie, administrarea se poate face şi direct în băutură: 10 până la 40 de picături la 1 litru de vin, 20 până la 80 de picături la 0,5 litri de tărie.

Curele sunt de durată diferită, de la caz la caz, între 1 şi 3 luni.

Dozele se stabilesc prin tatonare, în funcţie de gradul de dependenţă.

Contraindicat în sarcină şi alăptare.

Prezentare:

30 ml



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review