Mameldin crema, 50 g, Ircon

Mameldin crema, 50 g, Ircon -  - IRCON SRL
IRCON SRL
I5671

Mameldin cremă reprezintă o terapie modernă, bazată pe produse vegetale, ce elimină durerea și senzația de tensiune de la nivelul sânilor. Ingrediente: Aqua, Symphytum Officinale Extract, Cetyl Alcohol,

[...]

Descriere: Mameldin crema, 50 g, Ircon

Mameldin cremă reprezintă o terapie modernă, bazată pe produse vegetale, ce elimină durerea și senzația de tensiune de la nivelul sânilor.

Ingrediente:

Aqua, Symphytum Officinale Extract, Cetyl Alcohol, Petrolatum, Lanolin, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Olive Oil, Glycerin, Euxyl PE 9010. Vitex Agnus Castus, B.H.A, Perfume.

Recomandări:

Mameldin cremă reprezintă o terapie modernă, bazată pe produse vegetale, ce elimină durerea și senzația de tensiune de la nivelul sânilor. Principiile active din Vitex agnus castus au acțiune antiprolactinică locală și corectează dezechilibrele hormonale între estrogeni și progesteron de la nivelul glandei mamare, în care prolactina intervine că veriga finală în exercitarea acțiunii steroizilor ovarieni. Prin blocarea acțiunii estrogenilor la nivelul receptorilor mamari se reduce efectul acestora asupra canalelor galactofore și asupra permeabilității capilare. Efectul se produce la nivelul receptorilor celulari din țesutul mamar și a altor țesuturi hormonodependente, unde antagonizează acțiunea prolactinei. Prin această acțiune previne tulbărările secundare disfuncțiilor hormonilor steroizi ovarieni la femeie, reprezentate de dismenoree, sindrom premenstrual, mastodinie și hemoragii disfuncționale secundare hiperprolactinemiei.

Contraindicații:

Este contraindicată utilizarea cremei Mameldin în timpul sarcinii și în timpul alăptării.

Mod de utilizare:

Doza recomandată este de 2,5-3 ml cremă, care se aplică pe suprafața sânului și se masează până la intrarea în piele. Se recomandă 3-4 aplicații zilnice, inclusiv în perioada ciclului menstrual; durata tratamentului poate fi de 3-4 luni sau mai mult, în funcție de modul de remitere a simptomatologiei, sau poate fi prelungit la nevoie.

Prezentare:

50 g.Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review