Imunofix, 30 comprimate filmate, Antibiotice

P479848599
Imunofix, 30 comprimate filmate, Antibiotice - SUPLIMENTE - ANTIBIOTICE
Antibiotice

Imunofix are rol in functionarea normala a sistemului imunitar; protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ; reducerea oboselii si extenuarii; scurtarea perioadei de recuperare a organismului; mentinerea sanatatii aparatului respirator.

[...]

Imunofix, 30 comprimate filmate, Antibiotice

Imunofix are rol in functionarea normala a sistemului imunitar; protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ; reducerea oboselii si extenuarii; scurtarea perioadei de recuperare a organismului; mentinerea sanatatii aparatului respirator.

Proprietati: 

  • - Efectele benefice asupra sistemului imunitar sunt atribuite actiunii sinergice ale celor 4 componente din combinatia unica: zinc, extractul natural de hibiscus standardizat in vitamina C si principiile active ale celor doua specii de echinacea.
  • - Echinaceea are un efect imunomodulator general asupra sistemului imunitar si este utilizata pe scara larga in terapiile naturiste moderne. Continutul de polifenoli, substante cunoscute asigura sustinerea activitatii sistemului imunitar.
  • - Efectul de stimulare a capacitatii de aparare a organismului este potentat de asocierea cu zinc si vitamina C Extractul de radacina de E. angustifolia, bogat in echinacozide, are si actiune impotriva mai multor bacterii de la nivelul tractului respirator.
  • - Zincul este un mineral esential din grupa oligoelementelor; Zincul este foarte important pentru dezvoltarea normala si functia celulelor care mediaza imunitatea nespecifica, cum ar fi neutrofilele si limfocitele. Contribuie la functia normala a sistemului imunitar; Contribuie la protectia celulelor impotriva stresului oxidativ; Zincul este un agent antiinflamator.
  • - Zincul si vitamina C au efecte asemanatoare si reusesc sa se potenteze reciproc in lupta contra agentilor patogeni.

Atat zincul, cat si vitamina C sunt recunoscute ca fiind extrem de eficiente in functionarea normala a sistemului imunitar si protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Ingrediente active:
Zinc, extract natural de hibiscus standardizat in vitamina C, echinacea.

Mod de administrare:

  • - In perioada de tranzit dintre anotimpuri si de adaptare a organismului la temperaturi scazute: se administreaza 1 comprimat pe zi; Se poate administra pana la 8 saptamani consecutiv.
  • - In cazul aparitiei manifestarilor specifice unui sistem imunitar deprimat: Se administreaza cate 2 comprimate pe zi, in timpul mesei, dimineata si seara: se administreaza in cicluri de 15 zile, cu 4 pana la 7 zile pauza. Se administreaza pe cale orala.
  • - Imunofix poate fi utilizat in dietele vegetariene.

Prezentare:
30 comprimate filmate



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:33
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review