Equilibra magneziu + vitamina B6, Promo 2 x 60 comprimate, Antibiotice

Equilibra magneziu + vitamina B6, Promo 2 x 60 - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VITAMINE-SI-SUPLIMENTE/SUPLIMENTE - ANTIBIOTICE
Antibiotice
P459847666

Suplimentul alimentar Equilibra contine magneziu si vitamina B6: Magneziul este un element mineral esential in nutritia umana, implicat in transmiterea impulsurilor nervoase, procesul de contractie si relaxare musculara, sanatatea sistemului cardio-vascular. 

Se incarca ofertele...

Descriere Equilibra magneziu + vitamina B6, Promo 2 x 60 comprimate, Antibiotice

Suplimentul alimentar Equilibra contine magneziu si vitamina B6: Magneziul este un element mineral esential in nutritia umana, implicat in transmiterea impulsurilor nervoase, procesul de contractie si relaxare musculara, sanatatea sistemului cardio-vascular.
Vitamina B6 (piridoxina) joaca un rol important in functionarea normala a proceselor metabolice, precum si in sinteza neuratransmitatorilor, a hemoglobinei si prostaglandinelor. Contribuie de asemenea la mentinerea echilibrului hormonal si reglarea sistemului imunitar.
Asocierea magneziului cu vitamina B6 in suplimentul alimentar Equilibra se bazeaza pe interactiunea benefica dintre cele doua elemente, in special in determinarea efectelor asupra celulei nervoase (anti-stres) si prin implicarea in numeroase functii fiziologice ale organismului.
Deficiența de magneziu și vitamina B6 se poate manifesta prin lipsă de energie, stare continuă de oboseală, modificări ale dispoziției și agitație.

Compozitia pentru o capsula: magneziu 43,5 mg (12,4% din doza zilnica recomandata), vitamina B6 (pirodoxina clorhidrat) 5 mg (100% din doza zilnica recomandata) si excipienti.

Administrare:1 cps x 3 pe zi

Recomandari:

  • Suplimentul alimentar Equilibra este recomandat pentru a inlocui sau suplimenta magneziul deficient datorita unei alimentatii restrictive, malabsorbtiei, tulburarilor digestive de tipul varsaturilor sau diareei, consumului exagerat de alcool sau anumitor situatii cum ar fi: sarcina, efortul fizic intens, migrene, stres.
  • Inainte de a utiliza Equilibra : In cazul carentei asociate de calciu si magneziu se recomanda tratarea deficitului de magneziu inainte de cel de calciu.

Precautii:

  • Administrarea magneziului in timpul sarcinii este recomandata in cazul carentelor confirmate .
  • Datorita trecerii in laptele matern se va evita administrarea magneziului in timpul alaptarii .
  • A nu se depasi doza zilnica recomandata .

Prezentare:
2 x 60 comprimateData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:33
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.