Tiroida, 60 capsule, M109, Fares

Tiroida, 60 capsule, M109, Fares - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VITAMINE-SI-SUPLIMENTE/SUPLIMENTE/DEZECHILIBRE-HORMONALE - FARES
Fares
P459793285
Proprietăți: – Contribuie la reducerea nivelului hormonilor tiroidieni în cazul unei activităţi accentuate a glandei tiroide. – Are o acţiune liniştitoare asupra sistemului nervos central şi asupra inimii,
Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
Ai livrare gratuita la achizitionarea de produse Fares in valoare de minimum 79 lei.
Se incarca ofertele...

Descriere Tiroida, 60 capsule, M109, Fares

Proprietăți:
– Contribuie la reducerea nivelului hormonilor tiroidieni în cazul unei activităţi accentuate a glandei tiroide.
– Are o acţiune liniştitoare asupra sistemului nervos central şi asupra inimii, contribuind la atenuarea frecvenţei cardiace.
Ingrediente per capsulă:
– Roiniţă (Melissae herba) 82,5 mg
– Extract uscat de Lycopus virginicus standardizat în min. 0,5% acid litospermic 66 mg
– Talpa gâştii (Leonuri herba) 66 mg
– Salvie (Salviae herba) 66 mg
– Flori de lavandă (Lavandulae flos).
Lycopus virginicus este o plantă originară din America de Nord. Are proprietăţi liniştitoare şi este utilizată în prezent pentru sănătatea tiroidei. Studiile au arătat că Lycopus virginicus poate scădea nivelul hormonilor tiroidieni. Planta mai este utilă pentru proprietatea sa de a reduce frecvenţa cardiacă.
Roiniţă este folositoare în cazul unei activităţi accentuate a glandei tiroide, însoţite de stări de agitaţie şi nelinişte emoţională, şi de o intensificare a ritmului cardiac.
Talpa gâştei, salvia şi lavanda sunt plante cu acţiune liniştitoare atât asupra sistemului nervos central cât şi asupra inimii, fiind utile în disconfortul funcţional (cardiac, respirator, digestiv, tiroidian) asociat cu stări de nelinişte, şi bătăi accelerate ale inimii.
Mod de administrare:
Copii 10-16 ani: 1 capsulă de 2 ori pe zi, între mese*.
Copii peste 16 ani şi adulţi: 1 capsulă de 3 ori pe zi, între mese*. Dacă este nevoie de un efect mai puternic se pot administra până la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.
Durata curei: 4-6 luni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.
* între mese înseamnă că administrarea să nu fie asociată cu alimentaţia, de aceea este optim să se facă la distanţă de minim o oră faţă de ultima masă, şi o oră faţă de masa următoare. Aceasta presupune că produsul se poate administra dimineaţa, cu minim o oră înainte de masă, iar seara la minim o oră după masă.
Efecte secundare și interacțiuni:
Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.
Contraindicații:
Nu se recomandă în hipotiroidism, copiilor sub 10 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.
Sarcina și alăptare:
Nu se recomandă femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui
Prezentare:
60 capsule


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.