Dacia Plant Estrogen Natural, 60 comprimate

Dacia Plant Estrogen Natural, 60 comprimate -  - DACIA PLANT
Dacia Plant
P459799940
Proprietati: Este recomandat femeilor pentru prevenirea unui spectru larg de perturbari hormonale, de la tulburari menstruale si infertilitate, pana la menopauza. - normalizarea concentratiei de estrogeni si a ciclului menstrual; - mentinerea [...]

Descriere: Dacia Plant Estrogen Natural, 60 comprimate

Proprietati:
Este recomandat femeilor pentru prevenirea unui spectru larg de perturbari hormonale, de la tulburari menstruale si infertilitate, pana la menopauza.
- normalizarea concentratiei de estrogeni si a ciclului menstrual;
- mentinerea echilibrului hormonal la femei;
- combaterea starilor neplacute care apar la menopauza;
- sustinerea functiei reproductiva si sexuala la femei.
Actiuni:
Echilibreaza activitatea estrogenica, imbunatateste functia reproductiva la femei, regleaza ciclul menstrual, reduce efectele sindromului premenstrual, amelioreaza simptomele menopauzei (bufeurile, transpiratia nocturna si uscaciunea vaginala), ajuta la reglarea menstruatiei dupa nastere, produce stimularea si relaxarea musculaturii uterine. Este tonica feminina, emenagoga, afrodiziaca, tonica postpartum.
Alte actiuni:
Analgezica, antiinflamatoare, cardiotonica, anticoagulanta, antiagregant-plachetara, antiaritmica, vasodilatatoare coronariana, antihipertensiva, antianginoasa, antianemica, sedativa, tonica respiratorie, tonica hepatica, antispastica, antimicrobiana, imunostimulenta, usor laxativa. Imbunatateste circulatia si inlatura staza sanguina (reducand in acest mod riscul de tromboza), inhiba sinteza colesterolului, stimuleaza hematopoieza.
Indicatii:
Se utilizeaza ca adjuvant in: tulburari menstruale (amenoree, hipomenoree, oligomenoree), dismenoree (dureri menstruale), sindrom premenstrual, menopauza, menopauza prematura, infertilitate (la femei), hirsutism, hipoplazie mamara, estomparea caracterelor feminine.
Alte indicatii:
Se utilizeaza ca adjuvant in: dureri pelviene, hipertensiune arteriala, angina pectorala, afectiuni coronariene, aritmii cardiace, anemie, artrite, reumatism.
Ingrediente/comprimat:
Dong quai (Angelica sinensis) - radacini (300 mg); dong quai (Angelica sinensis) - extract hidroalcoolic 10:1 din radacini (200 mg); agent de incarcare: celuloza microcristalina.
Dong quai sau ,,angelica chinezeasca” este o planta celebra in asia, fiind folosita de mii de ani in medicina traditionala chineza, coreeana si japoneza. Planta a fost numita si ,,ginseng-feminin'', datorita utilizarii sale ca adjuvant in afectiuni ginecologice sau pentru recuperarea organismului dupa nastere. in medicina ayurvedica este folosita pentru corectarea dezechilibrelor energiei yin, care apar la nivelul aparatului reproducator feminin.
Contraindicatii:
Sarcina, alaptare, intolerantala oricare dintre componentele produsului.
Precautii:
Pentru femeile care au un flux menstrual abundent se recomanda intreruperea administrarii pe perioada menstruatiei (dupa terminarea acesteia administrarea putand fi reluata). Se recomanda administrarea cu prudenta la persoanele cu tulburari hemoragice sau la cele aflate in tratament cu medicamente anticoagulante.Reactii adverse: Are efecte abortive si fotosensibilizante.
Mod de administrare:
Femei si tinere peste 15 ani: cate 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.
Prezentare:
60 comprimate 


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review