Ayurmed, Shecure, 100 tablete

Ayurmed, Shecure, 100 tablete -  - AYURMED
AYURMED
P548489150

Echilibru hormonal si psiho-emotional feminin. Produs 100% natural.

[...]
Primesti un cadou la acest produs
info campanie
La oricare doua produse AYURMED cumparate primesti GRATUIT un sirop LIVECOM

Descriere: Ayurmed, Shecure, 100 tablete

Fitocompus ayurvedic care menține echilibrul hormonal feminin, susține sănătatea organelor genitale și libidoul. Echilibrează nivelul hormonal în premenopauză și după instalarea menopauzei, cu efecte benefice în starea fizică și psihoemoțională a femeilor. Susține capacitatea de adaptare a organismului femeii la noile condiții fiziologice și la modificările care se resimt în corp. Totodată crește toleranța la stres, suprasolicitare și oboseală, favorizând obținerea de performanțe fizice și mentale satisfăcătoare. Prin inducerea calmului și relaxării, sunt evitate stările de nervozitate, irascibilitate și bufeurile. Asigură aportul nutrițional de vitamine și minerale și previne degradarea țesutului osos și instalarea osteoporozei, favorizând absorbția calciului care, din cauza dezechilibrului hormonal în menopauză, nu se mai asimilează corect.

.BENEFICII:

Echilibru hormonal și psihoemoțional feminin

Adaptarea organismului în perioada de pre și post-menopauză

Previne instalarea osteopeniei si a osteoporozei, prin favorizarea absorbtiei mineralelor

Contribuie la ameliorarea neplacerilor cauzate de deficitul de estrogen, la menopauza (bufeuri, insomnie, nervozitate etc.)

Compozitie/tableta 500 mg :

Malus sylvestris (Mar paduret), extract din muguri (10:1), 100 mg
Mentine nivelul normal al estrogenilor, progesteronului si al hormonilor steroizi. Sustine procesul de detoxifiere generala. Tonic al sistemului nervos, creste rezistenta in caz de stres, suprasolicitare fizica si intelectuala. Sustine reglarea permeabilitatii vasculare si a tensiunii arteriale. Reduce nivelul de colesterol si trigliceride din sange.

Cissus quadrangularis (Hadjod), extract din parti aeriene (20:1), 100 mg
Determina cresterea nivelului de estrogen si reducerea nivelul cortizolului (hormonul stresului). Atenueaza problemele care insotesc menopauza, disfunctiile sexuale etc. Mentine densitatea osoasa si favorizeaza vindecarea fracturilor.

Triticum vulgare (Grau), extract din parti aeriene (10:1), 100 mg
Mentine fluxul menstrual normal, eliminand cheagurile si inflamatiile colului uterin. Este detoxifiant si aduce un aport mare de minerale si vitamine care asigura vitalitatea si sanatatea organismului.

Bacopa monnieri (Brahmi), extract din parti aeriene (8:1), 75mg
Compusi responsabili pentru efectele farmacologice ale plantei includ alcaloizi, saponine si steroli. Dupa adminitrarea extractului din Bacopa s-a constatat o scadere semnificativa a simptomelor de anxietate, gradul de invaliditate si oboseala mentala si o crestere a duratei memoriei immediate, optimizand functia cognitiva, restabilinde calmul in conditii de stres si viata agitata.

Asparagus racemosus (Shatavari), pulbere de radacina, 50 mg
Substantele active din aceasta radacina echilibreaza sistemul hormonal in caz de debilitate sexuala, favorizeaza cresterea uterului la tinere cu hipoplazie uterina. Are proprietati afrodisiace datorita unui efect asemanator cu testosteronul. Stimuleaza ovulatia si pregateste uterul pentru conceptie. Dupa nastere, creste lactatia, normalizeaza dimensiunea uterului si nivelul hormonilor. Fitoestrogenii din planta ajuta la reglarea nivelului hormonal dupa instalarea menopauzei.

Withania somnifera (Ashwagandha, Ginseng indian), pulbere de radacina, 50 mg
Ajuta la adaptarea organismului la conditiile de mediu si sustine mecanismele naturale de autoaparare ale acestuia. Contribuie la tonifierea generala. Sustine performantele fizice si mentale in conditii de stres si oboseala.

Alte ingrediente:
Acacia arabica (Guma arabica) 25 mg, excipient natural.

Mod de utilizare si doza recomandata:

Pentru uzul exclusiv al persoanelor de sex feminin cu varsta peste 14 ani.

Cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de masa sau la 1 ora dupa masa. Se recomanda intreruperea administrarii in timpul menstruatiei.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review