4 Femina, 28 comprimate, Zdrovit

4 Femina, 28 comprimate, Zdrovit -  - ZDROVIT
ZDROVIT
W56846

4Femina Destinat femeilor care iau contraceptive orale 1. Ajută la menținerea unei greutăți corporale optime: - Extractul de Ceai Verde are efect antioxidant și hipocolesterolemiant, crește diureza, stimulează

[...]

Descriere: 4 Femina, 28 comprimate, Zdrovit

4Femina

Destinat femeilor care iau contraceptive orale

1. Ajută la menținerea unei greutăți corporale optime:

- Extractul de Ceai Verde are efect antioxidant și hipocolesterolemiant, crește diureza, stimulează arderea grăsimilor și crește consumul de energie al organismului.

- Cromul, un oligoelement implicat în metabolismul și stocarea carbohidraților și lipidelor, îndeplinește un rol important în reglarea glicemiei și în reducerea nivelului lipidelor serice.

În combinație, cele două ingrediente ajută la menținerea unui control eficient al greutății corporale, contribuie la arderea grăsimilor și la menținerea lor la un nivel scăzut, intensifică procesele metabolice.

- Acidul folic are un rol important în asimilarea substanțelor nutritive din alimente și la utilizarea superioară a proteinelor, precum și la formarea de celule noi în organism.

2. Creșterea libidoului:

- Extractul de Guarană crește libidoul, prin menținerea unui nivel adecvat de energie și vitalitate.

3. Efect benefic în eliminarea excesului de apă din organism:

- Extractul de Urzică este diuretic, detoxifiant și combate celulită, ajutând la păstrarea unei stări generale bune.

4. Acțiune hepatoprotectoare și coleretică:

- Extractul de Anghinare are acțiune antioxidantă și efect coleretic, stimulează funcționarea celulei hepatice și reduce nivelul colesterolului din sânge.

Mod de utilizare :

1 comprimat pe zi.

Ingrediente:

1 comprimat conține: acid folic 200 mcg (100%*) crom 20 mcg (25%*) extract de Guarana 100 mg pulbere din suc de Anghinare 100 mg extrat de Urzică 50 mg extract de Ceai verde 50 mg

*VNR - Valoare Nutrițională de Referință (conf Reg 1169/2011).

Consumul de referință al unui adult obișnuit (8 400 kJ/ 2 000 kcal)

Prezentare: 28 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review