Zdrovit Maximag, 20plicuri +Cana Cadou

P459792017
Zdrovit Maximag, 20plicuri +Cana Cadou - VITAMINE-SI-SUPLIMENTE - ZDROVIT
ZDROVIT

Maximag este un supliment alimentar ce contribuie la reducerea oboselii și a extenuării și susține funcționarea normală a sistemului nervos.

[...]

Zdrovit Maximag, 20plicuri +Cana Cadou

Maximag este un supliment alimentar ce contribuie la reducerea oboselii și a extenuării și susține funcționarea normală a sistemului nervos.

​Maximag este un supliment alimentar care conține magneziu ionic și vitamina B6. Aceste două componente contribuie la reducerea oboselii și a extenuării, favorizează metabolismul energetic normal și susțin funcționarea normală a sistemului nervos.

Magneziul are efect calmant (scade excitabilitatea fibrelor neuro-musculare, atât netede cât și striate).

Contracarează stresul și are efect protector asupra miocardului. Magneziul este esențial în menținerea echilibrului electrolitic al organismului uman și, în plus, participă la dievrse procese metabolice în organism.

Vitamina B6 adăugată magneziului crește asimilarea acestuia în organism, asigurându-i o concentrație mare în plasmă și o scădere a eliminării prin urină.

De ce apare deficiență de magneziu în organsim?

Asimilarea magneziului în organism este afectată de dietele bogate în grăsimi și în proteine.

Asimilarea magneziului în organism este redusă din varii cauze:

Cure de slăbire dese sau pe perioade lungi.

Diete alimentare bogate în fibre.

Diete bogate în calciu sau calciu consumat o perioadă lungă de timp în vederea prevenirii osteoporozei.

Eliminarea magneziului este accelerată de:

  • consumul de cafea și ceai concentrat.
  • excesul de alcool.
  • consumul de alimente tip fast food.
  • excesul de băuturi cu fosfați și de produse conservate.

Nivelul de magneziu din organism este variabil și se poate modifica în timp în funcție de necesarul de magneziu și modificările dietei și stilului de viață. Cauzele deficienței de magneziu pot fi generate și de o nevoie crescută a organismului pentru acest element. Aceste cazuri sunt întâlnite, de exemplu, la adolescenți, în cazul femeilor care alăptează sau la femeile însărcinate. Este necesar consumul unor cantități mai mari de magneziu și în cazul persoanelor expuse la muncă fizică dificilă sau la condiții de stres. De obicei, aceste persoane elimină cantități mari de magneziu că urmare a metabolismului crescut.

Compoziție/plic :acid citric, carbonat de magneziu, citrat trisodic, izolmalt, ciclamat de sodiu, aromă de lămâie, zaharină sodică, clorhidrat de piridoxină, riboflavin-5-fosfat de sodiu; magneziu 375mg; vitamina B6 1.4mg;

Mod de administrare

1 plic pe zi, dizolvat într-un pahar cu apă.



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review