Branca Ursului, 60 comprimate, Herbagetica

Branca Ursului, 60 comprimate, Herbagetica -  - HERBAGETICA
Herbagetica
P459791928

Branca Marelui Urs este un supliment alimentar care stimuleaza potenta, asigura buna functionare a glandelor sexuale atat la barbati cat si la femei, creste tonusul si vitalitatea organismului si reduce starile de oboseala.

[...]

Descriere: Branca Ursului, 60 comprimate, Herbagetica

Branca Marelui Urs este un supliment alimentar care stimuleaza potenta, asigura buna functionare a glandelor sexuale atat la barbati cat si la femei, creste tonusul si vitalitatea organismului si reduce starile de oboseala.

Proprietati:

- Branca Marelui Urs are efecte benefice asupra fertilitatii masculine prin imbunatatirea calitatii spermei, dar si prin stimularea activitatii testiculelor. Are efect afrodisiac, stimuleaza dorintele sexuale ale partenerilor si are urmatoarele proprietati: actiune vasodilatatoare, reduce tensiunea arteriala, actiune sedativa a sistemului nervos, antispastic uterin si digestiv.

- Ginsengul Chinezesc are multiple proprietati vindecatoare ce contribuie la cresterea libidoului, stimularea fertilitatii, imbunatatirea calitatii spermei.

- Urzica are efect de detoxifiere a organismului, de intinerire a functiilor sexuale si de mentinere a vitalitatii sexului masculin.

Compozitie: Branca-ursului (Heracleum sphondylium) pulbere din varfuri cu seminte - 175,00mg, Urzica (Urtica dioica) pulbere din radacina - 28,00mg, Zmeur (Rubus idaeus) pulbere din frunze - 31,25mg, Coltii-babei (Tribulus terrestris) extract standardizat 15-20:1 din parti aeriene, cu 40% saponine - 119.00mg, Ginseng Chinezesc (Panax ginseng) pulbere din radacina - 28,00mg.

Mod de administrare: 2 capsule de 3 ori pe zi (in cure de maxim doua saptamani).

Avertizari:

- Nu se administreaza copiilor si femeilor insarcinate sau care alapteaza.

- A se administra cu prudenta in caz de hipotensiune arteriala si afectiuni urinare si ale prostatei.

Prezentare:
60 capsule



Data ultimei actualizari: 2024-03-22 16:23:40
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review