Pachet Ginseng Siberian, 30 comprimate, Alevia (1+1)

Pachet Ginseng Siberian, 30 comprimate, Alevia (1+1) - TONICE-SEXUALE-BARBATI - ALEVIA
Alevia
W56361
Proprietăți: Ginsengul Siberian, una din cele mai prețioase plante, este recunoscută pentru proprietățile energizante și revigorante. Are și proprietăți imunostimulatoare, adaptogene, antioxidante; stimulează funcția sexuală ș [...]

Descriere: Pachet Ginseng Siberian, 30 comprimate, Alevia (1+1)

Proprietăți:

Ginsengul Siberian, una din cele mai prețioase plante, este recunoscută pentru proprietățile energizante și revigorante. Are și proprietăți imunostimulatoare, adaptogene, antioxidante; stimulează funcția sexuală și crește libidoul.

Recomandări:

Crește energia și vitalitatea îmbunătățind activitatea fizică și mentală, reduce stresul și oboseala, încetinește procesul de îmbătrânire, îmbunătățește performanța sexuală. Compoziție: Ginseng Siberian (Eleutherococcus senticosus>0.4%) 250mg. Mod de administrare: 1 comprimat de 2 ori pe zi.

Dozele pentru copii se vor recomanda de către medic.

Precauții și contraindicații:

Contraindicat persoanelor cu hipertensiune arterială, intoleranță la lactoză sau alergice la oricare dintre ingredientele produsului. Poate interacționa cu antidiabetice, anticoagulante, antitrombotice, antiagregant-plachetare sau digoxină la administrare concomitentă, potențând efectul acestora. În cazul femeilor însărcinate sau care alăptează, administrarea se face numai la recomandarea specialistului.

Acest produs este un supliment alimentar. Este bine să știi că suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat. Îți recomandăm un stil de viața sănătos, bazat pe o alimentație sănătoasă, exerciții fizice și doi litri de apă zilnic.

Prezentare:

30 + 30 comprimate



Data ultimei actualizari: 2022-12-29 14:41:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review