NutriRegular Uroprox, 30 capsule, Nutrileya

  • -10%
NutriRegular Uroprox, 30 capsule, Nutrileya -  - NUTRILEYA
Nutrileya
P479852742

Formula complexa pe baza de palmier pitic, care se recomanda ca sursa de acizi grasi pentru a mentine functie de reproducere si sustine benefic sanatatea barbatilor.

[...]

Descriere: NutriRegular Uroprox, 30 capsule, Nutrileya

Formula complexa pe baza de palmier pitic, care se recomanda ca sursa de acizi grasi pentru a mentine functie de reproducere si sustine benefic sanatatea barbatilor.

Urzica contribuie la mentinerea functie normale urinare la barbatii de peste 45 de ani. Sustine debitul de urina, sustine eliminarea pe cale renala a apei, sustine excretoria rinichilor si sustine vitalitatea si energia.

Vinerita care contribuie la potentialul de detoxifiere a ficatului.

Mod de utilizare:

1 capsula/zi cu 200 ml de apa, preferabil pe stomacul gol sau conform recomndarilor specialistului.

Contraindicatii/Precautii:

Utilizarea de catre copiii mai mici de 3 ani, femeile insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza, persoanele alergice la oricare dintre componente se pot face doar la recomandarea unui consultant de specialitate.

Ingrediente active:

palmierul pitic, urzica standardizat de radacina, gliocerina, sorbitol 70%, mono si diglioceride ale acizilor gtrasi, teupol, lecitina din floarea soarelui, coloranti.

Prezentare:
30 capsule.



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review