Montant, 30 comprimate, Alevia (1+1 pret special)

Montant, 30 comprimate, Alevia (1+1 pret special) - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VIATA-SEXUALA/TONICE-SEXUALE-BARBATI - ALEVIA
Alevia
P459791282
Proprietați: Pentru a potența mai puternic viața sexuală și performanțele masculine, natural. Ingrediente: Extract de Macă (Lepidium meyenii) 400 mg, extract de Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus)
Se incarca ofertele...

Descriere Montant, 30 comprimate, Alevia (1+1 pret special)

Proprietați:

Pentru a potența mai puternic viața sexuală și performanțele masculine, natural. Ingrediente: Extract de Macă (Lepidium meyenii) 400 mg, extract de Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus) 300 mg, extract de Damiană (Turnera diffusa) 200 mg și extract de Ginkgo biloba 80 mg.

Mod de administrare:

Câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, dimineața și la prânz, preferabil pe stomacul gol. Se poate folosi și doar ocazional, 2 comprimate cu 3 ore înainte de actul sexual. Administrarea zilnică are efecte maxime pentru performanța masculină. A nu se depăși 2 comprimate pe zi.

Contraindicații:

Persoanele cu afecțiuni cardiace (infarct miocardic, insuficiența cardiacă, ischemie coronariană) trebuie să consulte medicul înainte de utilizare datorită posibilelor efecte vasomotorii (creșterea pulsului și travaliului cardiac asociate activității sexuale). Persoanele cu afecțiuni hepatice, renale, neurologice sau psihice severe trebuie să consulte medicul sau farmacistul în legătură cu administrarea.

Prezentare:

30 + 30 comprimateData ultimei actualizari: 2023-01-05 13:06:05
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.