Montant, 30 comprimate, Alevia (1+1 pret special)

P459791282
Montant, 30 comprimate, Alevia (1+1 pret special) - TONICE-SEXUALE-BARBATI - ALEVIA
Alevia
Proprietați: Pentru a potența mai puternic viața sexuală și performanțele masculine, natural. Ingrediente: Extract de Macă (Lepidium meyenii) 400 mg, extract de Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus) [...]

Iti mai recomandam si:

Montant, 30 comprimate, Alevia (1+1 pret special)

Proprietați:

Pentru a potența mai puternic viața sexuală și performanțele masculine, natural. Ingrediente: Extract de Macă (Lepidium meyenii) 400 mg, extract de Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus) 300 mg, extract de Damiană (Turnera diffusa) 200 mg și extract de Ginkgo biloba 80 mg.

Mod de administrare:

Câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, dimineața și la prânz, preferabil pe stomacul gol. Se poate folosi și doar ocazional, 2 comprimate cu 3 ore înainte de actul sexual. Administrarea zilnică are efecte maxime pentru performanța masculină. A nu se depăși 2 comprimate pe zi.

Contraindicații:

Persoanele cu afecțiuni cardiace (infarct miocardic, insuficiența cardiacă, ischemie coronariană) trebuie să consulte medicul înainte de utilizare datorită posibilelor efecte vasomotorii (creșterea pulsului și travaliului cardiac asociate activității sexuale). Persoanele cu afecțiuni hepatice, renale, neurologice sau psihice severe trebuie să consulte medicul sau farmacistul în legătură cu administrarea.

Prezentare:

30 + 30 comprimate

P459791282