Montant, 10 comprimate, Alevia

Montant, 10 comprimate, Alevia - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VIATA-SEXUALA/TONICE-SEXUALE-BARBATI - ALEVIA
Alevia
P459799440
Proprietăți: Montant este unul dintre cele mai complexe suplimente alimentare special concepute pentru bărbați. Plantele din compoziția podusului potențează viața sexuală și performanțele
Se incarca ofertele...

Descriere Montant, 10 comprimate, Alevia

Proprietăți:

Montant este unul dintre cele mai complexe suplimente alimentare special concepute pentru bărbați. Plantele din compoziția podusului potențează viața sexuală și performanțele sexuale masculine pe cale naturală. Transformă viața sexuală prin intensificarea libidoului, a dorinței sexuale și a senzațiilor resimțite. Plăcerea este îndelungată și intensă datorită proprietăților afrodiziace.

Prin creșterea cantității de testosteron, apetitul sexual este stimulat, iar erecția fermă. Produsul se adresează bărbaților cu o viață sexuală normală, pentru mai multă plăcere, împlinire și rezultate sexuale remarcabile, precum și celor care nu sunt mulțumiți de viața lor sexuală. Beneficii/ Efecte*: Erecții puternice, de durată. Atracție sexuală și libidou crescut.

Plăcere sexuală îndelungată și intensă. Revigorează și eliberează masculinitatea. Stimulează fertilitatea. Oferă energie fizică, psihică și sexuală.

Ingrediente:

Extract apos uscat 2:1 (maltodextrină, dioxid de siliciu) din rădăcini de Macă, extract hidroalcoolic 8:1 (maltodextrină) din rădăcini de Ginseng siberian, cu 0.4% eleutherozide, celuloza microcristalină (agent de încărcare), extract hidroalcoolic 4:1 (guma arabică, maltodextrină, dioxid de siliciu) din frunze de Damiană, lactoza monohidrat (agent de încărcare), extract hidroalcoolic 50:1 din frunze de Ginkgo biloba, cu 24% ginkgoflavone și 6% terpen lactone, crospovidona (stabilizator), talc (agent antiaglomerant), stearat de magneziu (agent antiaglomerant).

Informații nutriționale/2 comprimate:

Extract de Macă 400 mg Extract de Ginseng siberian 300 mg Extract de Damiană 200 mg Extract de Ginkgo biloba 80 mg

Mod de administrare:

1 comprimat de 2 ori pe zi, dimineața și la prânz, preferabil pe stomacul gol. Se poate folosi și doar ocazional, 2 comprimate cu 3 ore înainte de actul sexual. A nu se depăși 2 comprimate pe zi.

Precauții și contraindicații:

Persoanele cu afecțiuni cardiace, hepatice, renale, neurologice sau psihice severe trebuie să consulte medicul sau farmacistul. Contraindicat persoanelor cu intoleranță la lactoză sau alergice la oricare dintre ingredientele produsului. A se evita consumul de alcool și de alte stimulente înainte sau în timpul administrării produsului. Interzis sportivilor.

Prezentare:

10 comprimate



Data ultimei actualizari: 2021-06-15 00:03:40
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.