Men Lider, 60 capsule, Doppelherz

P459791625
Men Lider, 60 capsule, Doppelherz - TONICE-SEXUALE-BARBATI - DOPPELHERZ
Doppelherz
Doppelherz a creat un preparat special pentru a contracara și a elimina efectele negative ale unui ritm de viață intens, cu ore multe petrecute la birou, respectiv cu o alimentaț [...]

Men Lider, 60 capsule, Doppelherz

Doppelherz a creat un preparat special pentru a contracara și a elimina efectele negative ale unui ritm de viață intens, cu ore multe petrecute la birou, respectiv cu o alimentație haotică și săracă în nutrienți.

Doppelherz aktiv Men Lider conține L-Arginină, aminoacid semiesențial .

Ce este L-Arginină?

L-Arginina este un precursor al oxidului nitric, care joacă în organism rolul de moleculă de semnalizare.

 La ce folosește L-Arginină?

Efectele asupra sistemului circulator ale L-Argininei duc implicit la o îmbunătățire a performanțelor sexuale ale bărbaților.

Mai mult, L-Arginină stimulează producția de testosteron, principalul hormon masculin.

Testosteronul este produs de celulele Leydig din testicule, iar efectele sale se pot împărți în două mari categorii, androgene și anabolice.

Care sunt principalele beneficii ale L-Argininei?

L-Arginină are un rol determinant în accelerarea proceselor metabolice care fac ca organismul nostru să genereze proteine.

Astfel se explică faptul că L-Arginină ajută la vindecarea mai rapidă a rănilor, la reducerea stratului de grăsime și dezvoltarea masei musculare, respectiv la procesul de spermatogeneză.

 Atenționări:

Persoanele aflate sub tratament cu anticoagulante sau cu medicamente antihipertensive vor utiliza produsul numai după consultarea medicului.

Utilizarea L-Argininei împreună cu medicamente care conțin nitrați sau amelioratori de potență se va face numai după consultarea medicului.

Produsul nu este recomandat femeilor gravide sau care alăptează, copiilor, adolescenților și persoanelor care au suferit un atac de cord.

O capsulă conține:

L-Arginină 83%, gelatină (agent de glazurare), fosfat de calciu dihidrat și săruri de magneziu ale acizilor grași vegetali (agenți antiaglomeranți), dioxid de siliciu (agent de încărcare), dioxid de titan (colorant).

Mod de administrare:

Se recomandă 3 capsule pe zi, întregi, după masă, cu o cantitate suficientă de lichid, fără a se mesteca.

In cazul unei administrări zilnice, după 2 săptămâni, se va face o săptămână pauză, ceea ce permite obținerea unui efect optim.

Atenţionări:

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat și echilibrat și a unui mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemână şi la vederea copiilor mici. A se păstra la temperaturi ce nu depășesc 25°C, ȋn ambalajul original.

Prezentare: 60 capsule



Data ultimei actualizari: 2022-03-28 13:43:11
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review