Test Sarcina One Test Banda Onedia

Test Sarcina One Test Banda Onedia - TESTE-SARCINA - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VIATA-SEXUALA/TESTE-SARCINA - ONEDIA DISTRIBUTION
I7306

Testul de sarcina One Test este un test performant, de calitate ce identifica hormonul de sarcina hCG (gonadotrofina corionica umana) in probele de urina. Hormonul hCG este secretat de tesutul

Se incarca ofertele...

Descriere Test Sarcina One Test Banda Onedia

Testul de sarcina One Test este un test performant, de calitate ce identifica hormonul de sarcina hCG (gonadotrofina corionica umana) in probele de urina.

Hormonul hCG este secretat de tesutul placentar in timpul sarcinii si este excretat in urina dupa aproximativ 20 de zile de la ultima menstruatie. Nivelul hCG din urina creste rapid, putand fi detectat dupa 7 zile de la concepere, concentratia lui continuand sa creasca pana la 100 ml U/ml in prima zi a lipsei ciclului menstrual, atingand valori maxime de pana la 200.000 m U/ml dupa 10 - 12 saptamani.
Prezenta hormonului hCG in urina dupa scurt timp de la conceperea si cresterea sa rapida in concentratie o face sa fie un indicator ideal pentru detectarea si confirmarea timpurie a sarcinii. Acest test rapid de diagnosticare a sarcinii detecteaza prezenta hCG in probele de urina, calitativ, la concentratii mici de numai 20ml U/ml in mai putin de 5 minute, in orice perioada a zilei.
Cea mai mare concentratie a hormonului hCG poate fi detectata intr-o proba de urina colectata dimineata.
Utilizare:
Colecteaza urina intr-un vas curat si uscat si incepe efectuarea testului.
Folosind pipeta, colecteaza din recipient urina, apoi pune 3-4 picaturi in compartimentul de test (S).
Citeste rezultatul dupa 5 minute, dar nu-l interpreta mai tarziu de 10 minute.
Testul poate fi facut in orice perioada a zilei.
Daca rezultatul este invalid repeta testul dupa 24 de ore.
Nivelul hormonului HCG poate fi depistat dupa 7 zile de la concepere, concentratia acestuia continuand sa creasca pana la 100 mlU/ml in prima zi a lipsei ciclului menstrual, acest test putand detecta in urina concentratii mici de numai 20mlU/ml.
Rezultatul testului trebuie corelat cu un control la medicul de specialitate.
Precautii speciale:
Nu desface testul inainte de a-l folosi!
Nu lasa la indemana copiilor!
A se pastra la temperatura camerei (+18 +30ďż˝ C)
Citeste cu atentie prospectul inainte de utilizare.


Data ultimei actualizari: 2023-09-29 15:19:54
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.