Test de Sarcina Two tip caseta, 2 bucati

P479852983
  • -10%
Test de Sarcina Two tip caseta, 2 bucati - TESTE-SARCINA - HUBEI
Hubei

Testul de sarcină Two tip casetă este un test rapid, cu sensibilitate ridicata, pentru detectarea precoce a sarcinii. Testul este destinat autotestării în vederea diagnosticării in vitro.

[...]

Descriere: Test de Sarcina Two tip caseta, 2 bucati

Testul de sarcină Two tip casetă este un test rapid, cu sensibilitate ridicata, pentru detectarea precoce a sarcinii. Testul este destinat autotestării în vederea diagnosticării in vitro.

Gonadotropina corionică umană (HCG) este un hormon glicoproteic secretat de dezvoltarea placentei la scurt timp după fertilizare. În timpul unei sarcini normale, HCG se poate detecta în urină după 7 zile de la concepție, dublându-se la fiecare 1,3 până la 2 zile. La data ultimei perioade menstruale lipsă, nivelul HCG din urină este de aproximativ 100mlU/ml cu niveluri de vârf de 100.000 până la 200.000mlU/ml, constatate la sfârșitul primului trimestru. Prezența HCG la scurt timp după concepție și creșterea ei ulterioară în concentrație în timpul creșterii gestaționale timpurii o fac un marker ideal pentru detectarea precoce a sarcinii.

Two® caseta este proiectat sa reactioneze la o concentratie foarte mica de HCG in urina. Doar 10mlU/ml ii sunt necesari pentru a indentifica sarcina. 

Two® folosește o combinație unică de conjugat colorant monoclonal și anticorpi policlonali în fază solidă pentru a identifica selectiv HCG în probele de testare cu un grad extrem de ridicat de sensibilitate. Pe măsură ce proba curge prin dispozitivul absorbant, conjugatul anticorpi-colorant etichetat se leagă de HCG, formând un complex anticorp-antigen. Acest complex se leagă de anticorpul anti-HCG în zona de reacție pozitivă (zona „T”) și produce o bandă de culoare roz-violet atunci când concentrația de HCG este mai mare de 10mlIU/ml.

În absența HCG, nu există o linie în zona de reacție pozitivă. Conjugatul nelegat se leagă de reactivii din zona de control (zona „C”), producând o bandă de culoare roz-violet, demonstrând faptul că reactivii funcționează în mod corespunzător.

PRECAUTII

  • 1. A SE UTILIZA DOAR PENTRU DIAGNOSTICAREA IN VITRO (IVD), NU pentru uz intern
  • 2. Citiți instrucțiunile de utilizare cu atenție înainte de efectuarea acestui test. Respectați fiecare
  • etapă exact așa cum este descrisă.
  • 3. Nu utilizați testul după data expirării marcată pe punga din folie.
  • 4. Fiecare test tip casetă se poate utiliza doar o dată; nu reutilizați testul tip casetă.
  • 5. Nu utilizați testul tip casetă dacă punga din folie este deteriorată.
  • 6. Odată ce punga din folie a fost deschisă, testul tip casetă trebuie utilizat imediat.
  • 7. Aruncați fiecare test tip casetă după utilizare. Tratați probele de urină și dispozitivele de
  • testare utilizate ca și când ar fi potențial infecțioase. Evitați contactul cu pielea.
  • 8. Nu atingeți zona de testare.
  • 9. NU-L LĂSAȚI LA ÎNDEMÂNA COPIILOR.

COLECTAREA ȘI GESTIONAREA PROBELOR

Testul de sarcină este conceput pentru a fi utilizat cu probe de urină proaspete. Prima urină de dimineață conține, de regulă, cea mai mare concentrație de HCG și, prin urmare, este cea mai bună probă atunci când se efectuează testul de urină. Cu toate acestea, se poate folosi urina colectată în orice moment al zilei. Ar trebui să se folosească testul chiar după colectarea probelor. Pentru colectarea probelor ar trebui să se utilizeze recipientul pentru urină, iar urina nu necesită tratamente prealabile speciale.

PROCEDURA DE TESTARE

1. Scoateți dispozitivul de testare din ambalaj, rupându-l de-a lungul zonei marcate.

2. Folosind pipeta de urină, trageți proba de urină din recipientul de probe și turnați ușor 3 picături (aproximativ 120uL) în vasul de depunere a probei, având grijă să nu umpleți prea mult tamponul absorbant.

3. Citiți rezultatele după 5 minute.

NU INTERPRETAȚI REZULTATUL DUPĂ 10 MINUTE.

4. Aruncați dispozitivul de testare după o singură utilizare într-un loc corespunzător

Negativ:
Dacă apare doar o linie de culoare roz în zona de control, puteți presupune că nu sunteți însărcinată.

Pozitiv:
Dacă apar două linii de culoare roz în zona de control și zona de testare, puteți presupune că sunteți însărcinată.

Invalid:
Dacă doar linia și linia de control al calității nu apar sau linia de reacție și linia de control al calității nu apar, testul nu este valabil. Se recomandă repetarea testului în acest caz.



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review