Test de Sarcina Two tip banda, 2 bucati

  • -10%
Test de Sarcina Two tip banda, 2 bucati - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VIATA-SEXUALA/TESTE-SARCINA - HUBEI
Hubei
P479852984

Two banda este un test immunologic, cromatografic, rapid, pentru detectarea calitativă a gonadotropinei corionice umane (hCG) în probele de urină, pentru a ajuta la detectarea precoce a sarcinii atât de către utilizatorii profesioniști cât și de la domiciliu.

Se incarca ofertele...

Descriere Test de Sarcina Two tip banda, 2 bucati

Two banda este un test immunologic, cromatografic, rapid, pentru detectarea calitativă a gonadotropinei corionice umane (hCG) în probele de urină, pentru a ajuta la detectarea precoce a sarcinii atât de către utilizatorii profesioniști cât și de la domiciliu.

În timpul sarcinii, placenta produce HCG după ce embrionul se atașează de mucoasa uterină. Pe măsură ce sarcina progresează, urina conține niveluri mari de HCG.

Concentratia de HCG la femeile care nu sunt însărcinate este în mod normal de 5,0 mIU /ml in timp ce dupa ultima perioadă menstruală întârziată, nivelurile de HCG în urină sunt de aproximativ 100mIU / ml, cu niveluri maxime de 100.000 până la 200.000mIU / ml.

Two® a fost proiectat sa ofere o sensibilitate foarte ridicata si sa reactioneze la o concentratie minima de HCG in urina. Rapid si cu acuratete maxima indiferent de ora la care este facut.

INSTRUCȚIUNILE DE UTILIZARE

• Aduceți punga sigilată la temperatura camerei.

• Scoateți banda din punga de folie.

• Scufundați banda în urină cu capătul săgeții îndreptat spre cupa de urină. Nu acoperiți urina peste linia MAX (maximă).

• Scoateți banda din recipient după cel puțin 15 secunde și așezați-o plat pe o suprafață neabsorbantă și curată.

• Citiți rezultatul în 5 minute.

• Aruncați dispozitivul de testare după o singură utilizare.

În functie de concentratia de HCG din proba de urina, rezultatul poate fi observat în doar 40 de secunde.

Așteptați cele cinci minute pentru a confirma rezultatul.

• Nu citiți testul de sarcină Two® după 5 minute, deoarece acest lucru poate da un rezultat incorect al testului.

Acesta este un test de unică folosință. Vă rugăm să aruncați banda în siguranță, să o considerați ca material infecțios și să aruncați testul în mod corespunzător după utilizare.

CUM SĂ INTERPRETATI REZULTATUL

Pozitiv: Dacă apar două linii de culoare roz / violet, una în zona de control C iar cealalta în zona de testare T, atunci acest lucru înseamnă că HCG a fost detectat în urină și există o posibilitate puternică de sarcină. Liniile văzute pot fi slabe și o linie poate fi mai ușoară decât cealaltă; cu toate acestea, acesta este încă un rezultat pozitiv. Liniile nu trebuie să se potrivească în rezistență sau culoare.

Negativ: Dacă apare o linie colorată roz / violet în zona de control C și nu există nicio linie în zona testului T, atunci acest lucru indică un rezultat negativ. Aceasta înseamnă că nu a fost detectat HCG în urină. Acest lucru indică faptul că fie nu sunteți gravidă, fie ați testat prea devreme. Dacă nu sunteți sigura repetați testul în 48 de ore.

Invalid: Dacă nu apar linii nicăieri în zona de control, testul este invalid și repetați testul folosind o altă bandă.

Rezultatele invalide ale testului pot fi cauzate de:

• Vârful absorbant nu este udat bine.

• Citirea rezultatului testului prea devreme sau prea târziu. Este necesar un timp de reacție de 5 minute.

Prezentare:
2 bucatiData ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.