Test de sarcina banda Barza

I7307
  • -10%
Test de sarcina banda Barza - TESTE-SARCINA - BIOTECH ATLANTIC
Testul de sarcina Barza este un test rapid care depisteaza prezenta gonadotropinei corionice umane (hCG) in urina, inca din prima zi de intarziere a ciclului menstrual, cu o acuratete de [...]

Descriere: Test de sarcina banda Barza

Testul de sarcina Barza este un test rapid care depisteaza prezenta gonadotropinei corionice umane (hCG) in urina, inca din prima zi de intarziere a ciclului menstrual, cu o acuratete de peste 99%.

Testul de sarcina Barza detecteaza in urina un nivel scazut de hCG in urina, 20mUI/ml, ceea ce il face mult mai sensibil decat testele de sarcina obisnuite. Datorita preciziei si sensibilitatii ridicate, testul poate fi utilizat in orice moment al zilei.

Precizia testului este mai mare de 99% atunci cand este folosit in prima zi de intarziere a ciclului menstrual. Gama de produse Barza este Recomandata de Societatea de Obstetrica si Ginecologie.

Testul de sarcina Barza este un test rapid care depisteaza prezenta hormonului hCG (gonadotropina corionica umana) in urina, inca din prima zi de intarziere a ciclului menstrual.

Testul poate fi utilizat in orice moment al zilei.

Continutul cutiei Un plic cu testul tip banda si desicant; Instructiuni de utilizare.

INAINTE DE UTILIZARE

Pregatiti un recipient curat si uscat pentru colectarea urinei; Luati un ceas pentru a contoriza timpul necesar pana la citirea rezultatului; Verificati data expirarii, inscrisa pe cutie. A nu se utiliza dupa aceasta data!

Nu folositi testul daca plicul este perforat sau desigilat; Scoateti testul din plic chiar inainte de utilizare; IMPORTANT: Testul este de unica folosinta!

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE

PASUL 1 Colectati urina intr-un recipient curat si uscat. Testul poate fi efectuat in orice moment al zilei, dar prima urina de dimineata contine cel mai ridicat nivel de hCG. Scoateti testul din plic si aruncati desicantul. Introduceti testul in urina cu varful sagetii in jos, pana la linia marcata cu MAX, timp de 3 secunde.

PASUL 2 Rezultatul citit dupa 10 minute nu va fi considerat corect. Asteptati 5 minute afisarea rezultatului

PASUL 3 Citeste rezultatul Aparitia unei singure linii roz in zona de control (C) indica un rezultat negativ – NU SUNTETI INSARCINATA. Aparitia a doua linii roz indica un rezultat pozitiv – SUNTETI INSARCINATA. Daca in 5 minute nu apare nici o linie in zona de control (C), sau apare doar linia din zona de test (T), TESTUL NU ESTE VALID. Repetati testarea cu un nou Test de sarcina Barza.

INTREBARI FRECVENTE

1. Ce este hCG? Gonadotropina corionica umana este un hormon produs de placenta, la scurt timp dupa conceptie.

2. Cum functioneaza Testul de sarcina Barza? Testul Barza contine reactivi specifici care detecteaza chiar si un nivel scazut de hCG (20 MIU/ml) in urina. Atunci cand urina intra in contact cu reactivul benzii de testare, apare o linie in zona de control (C) daca nu sunteti insarcinata si doua linii, daca sunteti insarcinata. Cu ajutorul Testului de sarcina Barza poate fi depistata si sarcina extrauterina.

3. Cand pot face testul? Testul de sarcina Barza poate fi utilizat chiar din prima zi de intarziere a ciclului menstrual. Daca utilizati testul inainte de ziua in care asteptati menstruatia si obtineti un rezultat negativ, este posibil ca nivelul de hormon sa nu fie suficient de ridicat pentru a fi detectat. In acest caz, repetati testarea dupa cateva zile.

4. Ma pot testa in orice moment al zilei? Testul poate fi efectuat in orice moment al zilei, insa tineti cont ca prima urina de dimineata contine cel mai ridicat nivel de hCG.

5. Care este precizia testului? Precizia Testului de sarcina Barza este mai mare de 99%.

6. Ce factori pot influenta rezultatul? Medicamentele care contin hCG pot determina un rezultat falspozitiv, la fel ca si unele probleme medicale ce pot cauza cresterea nivelului de hCG (chistul ovarian, avorturile spontane). De asemenea, bolile trofoblastice, precum si anumite tumori nontrofoblastice (cancerul de san, cancerul pulmonar s.a.) pot cauza un nivel ridicat de hCG. Contraceptivele, antibioticele si consumul de alcool nu influenteaza precizia testului. Un rezultat fals-negativ poate sa apara in cazul in care se testeaza o urina prea diluata sau daca testarea se face prea devreme. In acest caz, va recomandam sa faceti un nou Test Barza dupa cateva zile, utilizand prima urina de dimineata.

7. Ce trebuie sa fac daca rezultatul este pozitiv? Daca testul indica un rezultat pozitiv, inseamna ca a fost detectat un nivel ridicat de hCG in urina care indica faptul ca sunteti insarcinata. In acest caz, trebuie sa consultati medicul pentru confirmarea rezultatului si stabilirea urmatorilor pasi. 8. Ce trebuie sa fac daca rezultatul este negativ? In aceasta situatie, fie este posibil sa nu fiti insarcinata, fie testul a fost facut prea devreme. Este posibil sa fi calculat gresit durata ciclului dumneavoastra sau nivelul de hormon sa fi fost prea scazut pentru a va oferi un rezultat pozitiv. Daca urmatorul test va indica tot un rezultat negativ si menstruatia nu a inceput, trebuie sa consultati medicul. 9. Ce trebuie sa fac daca nu apare linia de control (C)? In cazul in care nu apare linia de control (C) in max. 5 minute de la efectuarea testului, rezultatul este invalid. Trebuie sa repetati testarea! 10. Am un ciclu menstrual neregulat. Cum stiu cand e momentul potrivit sa-mi fac testul? Trebuie sa va testati luand in calcul cel mai lung ciclu din ultimele luni. Daca rezultatul este negativ, testarea trebuie repetata dupa 48 de ore. 11.

Cum interpretez rezultatul daca apar doua linii cu intensitate diferita?

Prezenta a doua linii indica un rezultat pozitiv, indiferent de intensitatea culorii lor.Data ultimei actualizari: 2022-06-15 14:02:16
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review