Sure Check Streamer - Test sarcina

Sure Check Streamer - Test sarcina - TESTE-SARCINA - BLUE CROSS
Blue Cross
W48860
Producatorii testului de sarcina Surecheck sustin ca acesta poate fi utilizat chiar din prima zi de la intarzierea ciclului menstrual, la orice ora din zi sau din noapte. Informatiile de [...]

Descriere: Sure Check Streamer - Test sarcina

Producatorii testului de sarcina Surecheck sustin ca acesta poate fi utilizat chiar din prima zi de la intarzierea ciclului menstrual, la orice ora din zi sau din noapte. Informatiile de mai jos vin de pe prospectul testului de sarcina Surecheck.

Cum functioneaza testul de sarcina Surecheck?

Testul de sarcina Surecheck inregistreaza HCG (Human Chorionic Gonadotropin), un hormon care este prezent in urina imediat dupa conceptie. In momentul in care 3-4 picaturi de urina intra in contact cu Gold Gel Reagent, pe test apare o linie roz.

Cand pot sa-mi fac testarea?

Testul de sarcina Surecheck se poate folosi chiar din prima zi de intarziere a ciclului menstrual, la orice ora din zi sau din noapte. De regula, prima urina de dimineata contine o concentratie mai mare a hormonului HCG. Consumul de lichide in cantitati mari poate micsora concentratia hormonului in urina si poate determina un rezultat inexact. Am un ciclu menstrual neregulat.

Cum aflu cand sa-mi fac testul?

In acest caz puteti efectua testarea luand in considerare cea mai lunga perioada a ciclului menstrual. Daca rezultatul este negativ, testarea trebuie repetata dupa 48 de ore. Daca nu sunteti sigura cand se termina ciclul dumneavoastra, va recomandam sa efectuati testarea la 14 zile de la data la care presupuneti ca a avut loc conceptia.

Ce sa fac daca cred ca rezultatul este incorect?

Repetati testarea dupa 48 de ore in cazul obtinerii unui rezultat incorect sau daca linia de deasupra literei T este neclara. Exista anumiti factori care pot influenta rezultatul? Unele produse farmaceutice precum Humegon, Pregnil, Profasi, Pergonal, A.P.L. pot contine hormonul HCG si pot influenta precizia rezultatului. Contraceptivele orale, antibioticele si consumul de alcool nu influenteaza precizia rezultatului.

Utilizarea testului de sarcina Surechek intra-un interval de 8 saptamani dupa nastere sau avort poate determina aparitia unui rezultat pozitiv al testarii, datorita prezentei hormonului HCG in organism.

Va rugam sa contactati medicul de familie pentru interpretarea rezultatului.



Data ultimei actualizari: 2023-02-03 09:41:36
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review