Super test de sarcina detectare din a 8-a zi Viola, 2 bucati, Care Diagnostica

Super test de sarcina detectare din a 8-a zi Viola, 2 bucati - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VIATA-SEXUALA/TESTE-SARCINA - CARE DIAGNOSTICA
P459828527
Rezultate clare după doar 8 zile de la concepție Acest test viola este extrem de sensibil, detectând gonadotropină corionică (hCG) în urină, la nivele joase de până
Se incarca ofertele...

Descriere Super test de sarcina detectare din a 8-a zi Viola, 2 bucati, Care Diagnostica

Rezultate clare după doar 8 zile de la concepție

Acest test viola este extrem de sensibil, detectând gonadotropină corionică (hCG) în urină, la nivele joase de până la 5IU/L.

Oferă un indicator de sarcină încă din stadiile incipiente și poate fi folosit chiar înainte de termenul la care ar fi trebuit să înceapă menstruația (poate fi utilizat la 8 zile de la concepție).

Se recomandă testarea dimineață, cu prima urină din zi, întrucât atunci este cel mai ridicat nivel al hormonului de sarcină hCG Informații despre rezultatul testului În timpul sarcinii, hormoni cum sunt hCG, estrogenul și progesteronul permit fătului și sarcinii să se dezvolte normal. Nivelul de hCG in urină pentru o femeie sănătoasă, care nu este însărcinată este sub 3IU/L (unități internaționale per litru). În timpul sarcinii, nivelul hCG crește încă din primele zile după concepție și ajunge la valori în jur de 230000IU/L până în săptămână 10 de sarcină.

Acest test oferă un indicator de sarcină de îndată ce nivelul dvs. de hCG din urină depășește 5IU/L. Deși incidența este foarte scăzută, ca în situația celor mai multe teste medicale, pot exista și rezultate false.

Motive pentru un rezultat negativ fals: - valorile hCG pot crește diferit în cazuri individuale și poate fi prea scăzut pentru a fi detectat stadiile inițiale ale sarcinii - dacă urina este foarte diluată, poate reda un rezultat negativ.

Motive pentru un rezultat pozitiv fals – când doctorul constată că nu sunteți însărcinată. - un număr considerabil de sarcini eșuează în primele două săptămâni.

Aceasta poate duce la rezultate înșelătoare - testul nu poate distinge între o sarcină normală și una ectopică. În ambele situații pot apărea rezultate pozitive eronate.

- La femeile care nu sunt însărcinate, nivelul hCG ajunge la apogeu la mijlocul ciclului menstrual și în situații rare poate fi apropiat de nivelul limită pentru detectare.

- Unele tumori produc hCG („hCG fantomă”) și ar putea fi interpretat ca o sarcină.

- Tratamentele pentru infertilitate implică injecții cu hCG și pot provoca un nivel ridicat de hCG în urină, afectând astfel rezultatul testului. Femeile aflate la perimenopauză produc nivele ridicate de hCG. Totuși, cantitățile sunt în mod normal sub limită de detecție a testului. Medicația sau boala, de ex. boala trofoblastică pot afecta nivelul de hCG și poate duce la rezultate incorecte.

Pastilele contraceptive nu afectează rezultatul în nici un fel.

Citiți cu atenție și în totalitate aceste instrucțiuni de utilizare înainte de a deschide plicul și de a începe testul.
Data ultimei actualizari: 2021-06-15 00:05:15
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.