Durex Tingle Pump, 50ml

Durex Tingle Pump, 50ml -  - DUREX
Durex
P459820975
Lubrifiant cu efect electrizant pentru cresterea plăcerii sexuale. Acesta este un lubrifiant cu consistenta catifelata de lunga durata, pe baza de mentol, care creeaza o senzatie intensa de electrizare [...]

Descriere: Durex Tingle Pump, 50ml

Lubrifiant cu efect electrizant pentru cresterea plăcerii sexuale.

Acesta este un lubrifiant cu consistenta catifelata de lunga durata, pe baza de mentol, care creeaza o senzatie intensa de electrizare indiferent de locul în care este aplicat.

Si în plus fata de efectul revigorant, care "te trezeste la viata", are un gust racoritor si proaspat, cu un miros revigorant.

Mod de administrare :

Agitaţi bine înainte de folosire. Pentru a deschide rotiţi capacul. Folosiţi o cantitate mică de gel pe suprafaţa erogenă si reaplicaţi de câte ori este necesar. Se poate aplica si direct pe prezervativele Durex după ce acestea au fost plasate. După experimentarea senzaţiilor electrizante se poate reaplica de câte ori doriţi.

ATENŢIE: Durex Play Tingling nu este un contraceptiv si nu conţine spermicide. A se evita contactul cu ochii. Acest produs poate cauza iritaţii sau mâncărimi. În acest caz opriţi utilizarea, iar dacă simptomele persistă sau este necesară o lubrifiere suplimentară tot timpul, adresaţi-vă medicului. A se depozita în încăperi răcoroase si întunecate, fără a se expune direct la razele solare. A se folosi doar timp de 3 luni de la deschiderea tubului. Evitaţi contactul cu suprafeţe delicate, poroase, vopsite sau lăcuite. Se poate folosi în siguranţă împreună cu prezervativele.



Data ultimei actualizari: 2021-06-15 00:04:19
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review