Proxerex, 30 plicuri, Sigmatau

  • -8%
Proxerex, 30 plicuri, Sigmatau -  - SIGMATAU
SIGMATAU
P438797260
Proxerex este un supliment alimentar care contine L-arginina, L-carnitina, zinc, seleniu, pudra de Cacao, extract uscat de Maca - "ginseng andin" si vitamina B3 (niacina), cu indulcitor. Ingredientele din [...]

Descriere: Proxerex, 30 plicuri, Sigmatau

Proxerex este un supliment alimentar care contine L-arginina, L-carnitina, zinc, seleniu, pudra de Cacao, extract uscat de Maca - "ginseng andin" si vitamina B3 (niacina), cu indulcitor.

Ingredientele din Proxerex contribuie la mentinerea nivelului normal de testosteron (zinc), la protejarea celulelor de stresul oxidativ (seleniu, zinc) si la reducerea oboselii (niacina).

Doza recomandata:

1 plic/zi.

Se dizolva continutul unui plic in 200 ml de apa plata. Nu depasiti doza zilnica recomandata. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Daca aveti o hipersensibilitate cunoscuta la oricare dintre componentele Proxerex, nu utilizati acest produs. Acest produs nu este recomandat copiilor sub 12 ani. Acest produs este un supliment alimentar si nu este destinat pentru a vindeca, trata sau preveni boli.

Prezentare:

30 plicuri / 6g



Data ultimei actualizari: 2022-08-10 14:46:21
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review