Profertil pentru barbati, 60 capsule, Lenus Pharma

P43323
  • -10%
Profertil pentru barbati, 60 capsule, Lenus Pharma - FERTILITATE - LENUS PHARMA
Lenus Pharma

Complex de vitamine pentru optimizarea fertilității bărbaților care doresc să aibă copii Ingrediente: L-Carnitină 440mg; L-Arginina 250mg; Coenzima Q10 15mg; Vitamina E 120mg; Zinc 40mg;

[...]

Profertil pentru barbati, 60 capsule, Lenus Pharma

Complex de vitamine pentru optimizarea fertilității bărbaților care doresc să aibă copii

Ingrediente:

L-Carnitină 440mg; L-Arginina 250mg; Coenzima Q10 15mg; Vitamina E 120mg; Zinc 40mg; Acid folic 800mcg; Glutation 80mg; Seleniu 60 mcg; Tratarea problemelor de fertilitate în cadrul cuplurilor care doresc să procreeze a dobândit în ultimii ani o importanță crescândă în medicină aplicată. Cauzele acestei dificultății de a procrea pot fi legate de fertilitatea redusă atât în cazul femeilor,cât și al bărbaților .Spre deosebire de femei,care au la dispoziție o varietate de opțiuni terapeutice,pentru bărbați posibilitățile de ameliorare a singurului factor esențial ,mai precis calitatea spermei,sunt extrem de limitate.

Atât calitatea,cât și cantitatea spermei sunt influențate de numeroși factori. Poluarea mediului înconjurător (deșeuri toxice,metale grele ,poluanți,substanțe periculoase,precum și factori de mediu cum ar fi expunerea continuă și excesivă la soare,diverși factori care țin de stilul de viață (de exemplu,abuzul de nicotină și alcool) și schimbările survenite în obiceiurile de viață(stres intens ,deficitele nutriționale)amenință astăzi nu numai întregul proces de spermatogeneză,dar și mobilitatea ,aspectul și volumul spermei individuale.

Procesul de producere a spermei este o procedură foarte compelxă și complicată din punct de vedere biologic,care durează câteva săptămâni,putând fi foarte ușor de influențat în mod negativ. În timpul spermatogenezei ,corpul uman are nevoie de agenți speciali(substanțe)care să favorizeze diferitele etape de dezvoltare,cum ar fi aminoacizi,oligoelemente ,vitamine și substanțe cu rol asemănător vitaminelor.Doar aceste substanțe nutritive specifice asigură premisele optime necesare unei spermatogeneze normale și sănătoase. Diverse obiceiuri de viață și factori ce țin de stilul negativ pot conduce foarte rapid la deficiențele ale acestor substanțe ,care ,de cele mai multe ori,trec neobservate de persoanele implicate.

Din acest punct de vedere,apare necesitatea unui aport regulat și echilibrat al acestor substanțe nutritive,în cantitați suficiente. Numeroase substanțe vitale pentru o spermatogeneză optimă au fost deja analizate individual și descrise de către oameni de știință renumiți. Eficacitatea fiecăreia dintre substanțele nutritive analizate rămâne de necontestat ,efectul pozitiv al acestora asupra spermatogenezei fiind demonstrat printr-un număr considerabil de studii clinice și experimente.

Formula unică de substanțe individuale din conținutul PROfertil rezultă în urma acestor concluzii științifice ,iar eficiența compoziției specifice a PROfertil a fost deja dovedită clinic. PROfertil este o combinație special creată care îmbunătățește calitatea spermei și,în consecință ,fertilitatea masculină. PROfertil este un aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale și este destinat regimului dietetic al subfertilității masculine asociate dietei.

Compoziția specifică a PROfertil ,cu eficiența demonstrată prin studii științifice ,este adaptata nevoilor nutriționale speciale din sfera de utilizare indicată și răspunde îndeosebi cerințelor crescute de substanțe nutritive ale bărbaților cu subfertilitate cauzată de dietă. Rezultatele studiilor științifice au arătat că administrarea ingredientelor conținute de PROfertil are ca efect ameliorarea semnificativă a calității spermei mergând până la normalizarea completă a spermagramei.

L-Carnitina este produsă în mod natural în corp și servește drept substrat energetic pentru celulele spermei.L-Carnitină poate determina ameliorarea mobilității și a cantității spemei. L-Arginină este un aminoacid necesitat în cantitate mare de corpul uman,fiind demonstrat prin studii științifice că ameliorează cantitatea și mobilitatea spematozoizilor.

Vitamina E-ameliorează mobilitatea spermei și crește capacitatea celulelor spermei de a se uni cu ovulul. Zinc-în afară de proprietățile antioxidante și de aportul său la numeroase procese biochimice din organismul uman,oligoelementul Zinc îmbunătățește densitatea celulelor spermei,crește numărul de celule spermatice rapide,precum și nivelul de testosteron,de importanta capitală în cadrul spermatogenezei.

Acid folic:este vital pentru dezvoltarea celulară și diviziunea celulară(producerea sângelui)precum și pentru metabolismul celulei nervoase.Are,de asemenea ,un rol de protecție a sistemului coronarian.Efectele pozitive ale acestei vitamine sunt cunoscute de mult timp.

De atunci s-au realizat vaste cercetări și suplimentarea acestei vitamine este foarte recomandabilă. Glutation și Seleniu:ambele sunt captori te radicali liberi extrem de eficienți.Amândouă substanțele nutritive și-au demonstrat capacitatea de a îmbunătați semnificativ mobilitatea spermatozoizilor în cadrul a numeroase studii științifice.

Administrare:

Se administrează câte 2 capsule pe zi,în timpul mesei sau după masă,împreună cu ceva de băut.

Prezentare:

60 capsule



Data ultimei actualizari: 2022-09-15 09:03:57
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review