Durex Prezervative Jeans, 4 buc

Durex Prezervative  Jeans, 4 buc - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VIATA-SEXUALA/CONTRACEPTIE/PREZERVATIVE - DUREX
Durex
W58500
Prezervative Durex Jeans, 4 buc Prezervative cu forma anatomica (Easy-On) lubrifiate pentru confort sporit. - Forma anatomica (Easy-On) cu rezervor; - Prezervative din cauciuc natural (latex), transparente si lubrifiate; - Diametru
Se incarca ofertele...

Descriere Durex Prezervative Jeans, 4 buc

Prezervative Durex Jeans, 4 buc

Prezervative cu forma anatomica (Easy-On) lubrifiate pentru confort sporit.

- Forma anatomica (Easy-On) cu rezervor;

- Prezervative din cauciuc natural (latex), transparente si lubrifiate;

- Diametru nominal: 56mm;

- Model: Jeans; 

Prezervativele Nr.1 in lume cu peste 80 de ani de experienta, Durex reprezinta o marca de incredere pentru milioane de oameni din intreaga lume, in fiecare zi.

Calitate Durex. Durex intruneste toate standardele de calitate pentru prezervative la nivel mondial, oferindu-ti incredere pentru o viata sexuala fara griji. Miros placut. Modul special in care noi fabricam prezervativele garanteaza mirosul placut.

Forma Easy-On Special concepute pentru tine, prezervativele Durex Easy-On sunt modelate pentru a fi mai usor de pus si mai confortabil de purtat.Data ultimei actualizari: 2021-06-15 00:04:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.