EllaOne 30mg, 1 comprimat, Hra Pharma

W51480
EllaOne 30mg, 1 comprimat, Hra Pharma - CONTRACEPTIE-DE-URGENTA - HRA PHARMA

ellaOne este o metoda contraceptiva de urgenta cu eficienta dovedita in prevenirea unei sarcini nedorite. ellaOne trebuie luat cat mai repede posibil dupa un contact sexual neprotejat, dar nu mai

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: EllaOne 30mg, 1 comprimat, Hra Pharma

ellaOne este o metoda contraceptiva de urgenta cu eficienta dovedita in prevenirea unei sarcini nedorite.

ellaOne trebuie luat cat mai repede posibil dupa un contact sexual neprotejat, dar nu mai tarziu de 120 ore (5 zile) de la contactul sexual neprotejat sau nefunctionarea metodei contraceptive utilizate. ellaOne este destinat femeilor aflate la varste fertile, care vor sa evite sarcinile nedorite.

ellaOne actioneaza prin intarzierea sau inhibarea ovulatiei si nu va intrerupe o sarcina in evolutie. ellaOne poate intarzia ovulatia daca aceasta ar trebui sa aiba loc in urmatoarele 2 zile (cand riscul unei sarcini este foarte crescut). Compozitie: Ulipristal acetat 30 mg.

Excipienti cu efect cunoscut - lactoza 237 mg (sub forma de monohidrat). Indicatii: Contraceptie de urgenta in interval de 120 ore de la contactul sexual neprotejat sau nefunctionarea metodei contraceptive utilizate.

Doze si mod de administrare:
Acest tratament consta intr-un comprimat cu administrare orala, ce se va administra cat mai repede cu putinta, dar nu mai tarziu de 120 de ore de la contactul sexual neprotejat sau nefunctionarea metodei contraceptive utilizate.

ellaOne poate fi administrat in orice moment al ciclului menstrual. Daca in decurs de 3 ore de la administrarea ellaOne pacienta vomita, se va administra un nou comprimat. Daca menstruatia pacientei intarzie sau in caz de simptome de sarcina, prezenta sarcinii trebuie exclusa inainte de a administra ellaOne. Acest medicament poate fi administrat cu sau fara alimente - administrare orala.

Contraindicatii:
Hipersensibilitate la substanta activa sau la oricare dintre excipienti. Atentionari: ellaOne este doar pentru uz ocazional. In niciun caz nu trebuie sa inlocuiasca o metoda contraceptiva cu utilizare regulata. ellaOne nu este destinat utilizarii in timpul sarcinii si nu trebuie luat de nicio femeie cu sarcina suspectata sau confirmata. ellaOne nu elimina riscul unei sarcini in toate situatiile.

Prezentare:
1 comprimat



Data ultimei actualizari: 2023-08-09 09:25:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review