Contracept-M, 10 ovule, Magistra

P22745
Contracept-M, 10 ovule, Magistra - CONTRACEPTIE - MAGISTRA
MAGISTRA

Contracept M este indicat pentru contraceptie locala. Aceasta metoda reduce considerabil riscul sarcinii fara a-l suprima insa total: eficacitatea este mai mare cu cat se respecta modul de utilizare.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Contracept-M, 10 ovule, Magistra

Contracept-M este indicat pentru contraceptie locala. Aceasta metoda reduce considerabil riscul sarcinii fara a-l suprima insa total: eficacitatea este mai mare cu cat se respecta modul de utilizare.

Metoda contraceptiva este indicata pentru femeile aflate in perioada sexuala activa.

Indicatiile speciale sunt pentru urmatoarele situatii:

- cand exista o contraindicatie temporara sau definitiva pentru contraceptia orala sau cu dispozitiv intrauterin (DIU);

- dupa nastere, in timpul alaptarii sau pre-menopauza;

- cand este necesara contraceptie temporara; - in cazul contraceptiei orale, cand s-a omis sau s-a intarziat administrarea contraceptivului oral - poate fi utilizat in asociere cu un contraceptiv local (diafragma).

Cum sa utilizati Contracept-M:

Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur. Doza recomandata este de un ovul inaintea fiecarui raport sexual, indiferent de perioada ciclului menstrual in care va aflati. Protectia contraceptiva este asigurata timp de aproximativ 4 ore. In cazul unui nou contact sexual se utilizeaza un alt ovul. In cazul raporturilor repetate, trebuie sa utilizati de fiecare data un nou ovul.

Mod de utilizare:

Ovulul se introduce profund intravaginal, cu 5-10 minute inainte de raportul sexual, cu pacienta in decubit dorsal, pentru a asigura dizolvarea optima a substantei active. Toaleta externa imediat dupa raportul sexual se face numai cu apa (nu se utilizeaza sapun, deoarece reduce efectul spermicid). Daca ovulul s-a inmuiat datorita caldurii, se recomanda a se pastra la frigider (2C – 8C). Ovulul va reveni la forma initiala, fara nici o modificare a proprietatilor medicamentului.

Daca utilizati mai mult Contracept-M decat trebuie:

Nu au fost raportate cazuri de supradozaj. Daca uitati sa utilizati Contracept-M Exista riscul de aparitie a sarcinii. Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Reactii adverse posibile:

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele. Cu frecventa necunoscuta: reactii de hipersensibilitate.

Forma de prezentare:

cutie cu 10 ovule



Data ultimei actualizari: 2023-04-27 16:10:11
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review