Test Antigripal narcis Influenza Asi B antigenic

Test Antigripal  narcis Influenza Asi B antigenic -  - NARCIS
Narcis
P479849446
Test antigripal influenta A si B antigenic Narcis Kit-ul pentru testare rapidă Influenza A și Influenza B (Virus gripal A și B) este o metodă de analiză immunocromatografică membranară [...]

Descriere: Test Antigripal narcis Influenza Asi B antigenic

Test antigripal influenta A si B antigenic Narcis

Kit-ul pentru testare rapidă Influenza A și Influenza B (Virus gripal A și B) este o metodă de analiză immunocromatografică membranară ce utilizează anticorpi monoclonali specifici pentru antigenele nucleoproteice virale ale Influenza tip A și B în probele prelevate cu tamponul de pe mucoasa nazofaringiană și orofaringiană (nas sau găt). Banda de testare este compusă din mai multe secțiuni (pad-uri) denumite în continuare: pad-ul pentru eșantion, pad-ul cu reactivi, membrana de reacție și pad-ul de absorbție. Pad-ul cu reactivi conține aur colloidal conjugat cu anticorpi monoclonali sensibili la virusurile Influenza A și B, membrana de reacție conține anticorpi monoclonali specifici fie pentru virusuri Influenza tip A, fie pentru virusuri Influenza tip B și anticorpi policlonali specifici pentru globulina murinică. Întreaga bandă este fixată într-un dispozitiv din material plastic .

Atunci când eșantionul (proba) este aplicată în depresiunea corespunzătoare probei, compușii uscați din pad-ul cu reactivi sunt dizolvați și migrează de-a lungul benzii împreună cu proba. Dacă proba conține virusuri Influenza A sau B, se formează un complex între compușii anti-influenza A sau B și virusurile din probă și virusul va fi capturat de către anticorpii monoclonali cu specificitate pentru Influenza tip A sau B aplicați în regiunea T a benzii. Rezultatul va apare în circa 15 minute de la aplicarea probei prin apariția unei linii roșii ce se formează în regiunea T a membranei.

A doua linie roșie ce apare in regiunea de control (C) servește ca metodă de control ce indică că proba a avut un volum corespunzător și că îmbibarea membrane s-a realizat corespunzător.

A se păstra în mediu uscat, ferit de lumină, la 2-30℃, fără congelare.  fabricației.

1、Cardul de testare poate fi utilizat doar pentru determinari in vitro. El este destinat pentru testarea secrețiilor nazofaringiene și orofaringiene și este posibil ca rezultatele testării altor fluide ale corpului să nu

furnizeze aceeași sensibilitate de detecție.

2 、Mediul de testare trebuie să nu aibă o temperatură și o umiditate prea ridicată și să nu prezinte

curenți de aer; de asemenea mediul de testare nu trebuie să fie prea uscat.

3、 Testarea trebuie realizată cât mai curând după desfacerea ambalajului; evitați expunerea prelungită a testului în aer liber pentru a nu influiența negative rezultatul determinării. Nu utilizați produsul în cazul în care ambalajul este deteriorat.

4、 Kit-ul trebuie păstrat la temperatura camerei; evitați umezeala.

joasă nu trebuie utilizate înainte de a vă asigura că produsul a ajuns la temperatura camerei.

5、 Utlizați produsul respectând regulile de operare într-un laborator de boli infecțioase.

6、 În cazul unui rezultat negativ la un pacient cu simptome clinic manifeste sugerăm utilizarea altor metode suplimentare clinic și paraclinice de testare. Rezultatul negativ nu poate elimina în totalitate

posibilitatea unei infecții virale Influenza tip A și/sau tip B.

7 、 Utilizând această metodă puteți obține doar un rezultat de screening initial; orice rezultat pozitiv

trebuie confirmat ulterior prin metode specifice.

8、 Etichetați individual testele atunci când realizați multiple determinări pentru a evita confuziile.

9、 Cardul de testare este de unică folosință și poate fi utilizat doar pentru diagnosticarea in vitro; Nu

reutilizați cardul de testare. După congelare sau invalidare, cardul de testare nu mai poate fi utilizat.

10、 Evitați utilizarea probelor de sânge pentru testarea prin această metodă




Data ultimei actualizari: 2022-07-21 15:35:35
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review