Scutece incontinenta adulti tip chilot TENA Pants Normal, Unisex, marimea M, 30 buc

Scutece incontinenta adulti tip chilot TENA Pants Normal, Unisex, marimea M, 30 buc - UROLOGIE - TENA
TENA
P459798676
Scutece incontinenta adulti tip chilot TENA Pants Normal, Unisex, marimea M, 30 buc TENA Pants Normal va ajuta sa aveti grija mai bine de cei dragi, datorita designului inteligent si [...]

Descriere: Scutece incontinenta adulti tip chilot TENA Pants Normal, Unisex, marimea M, 30 buc

Scutece incontinenta adulti tip chilot TENA Pants Normal, Unisex, marimea M, 30 buc TENA Pants Normal va ajuta sa aveti grija mai bine de cei dragi, datorita designului inteligent si inovator. Este realizat din materiale super absorbante, concentrate acolo unde este nevoie. TENA Pants Normal este un produs mai subtire care asigura o protectie la fel de mare, dar cu un confort sporit pentru persoana draga. Usor de pus si de scos, va lasa suficient timp liber in care sa va bucurati de momentele pretioase petrecute impreuna. TENA Pants este un chilot de unica folosinta elastic potrivindu-se pe corp la fel ca lenjeria intima obisnuita. Chilotul urmareste delicat miscarile corpului, asigurand o fixare permanenta pentru protectie sporita. TENA Pants se fixeaza foarte bine pe corp, oferind persoanei dragi un plus de confort si siguranta. Tehnologia de neutralizare a mirosului reduce efectul mirosului neplacut de amoniac, oferind o senzatie de prospetime si incredere. Nu este nevoie sa desfaceti chilotul TENA Pants pentru a afla daca acesta trebuie schimbat. Indicatorul de umezeala prevazut la exteriorul produsului, de culoare galbena initial, devine albastru atunci cand este necesara inlocuirea. Trebuie doar sa urmariti indicatorul de umezeala TENA Pants pentru a sti cand sa inlocuiti produsul cu unul nou. TENA Pants este prevazut cu bariere performante impotriva scurgerilor nedorite, care asigura protectie sporita, indiferent daca persoana draga sta in picioare, in sezut sau intinsa. Tehnologia FeelDry permite absorbtia rapida chiar si a cantitatilor mari de lichid, in interiorul produsului. Lichidul ramane blocat in nucleu chiar si sub presiune, fiind tinut la distanta de piele, pentru un confort sporit. TENA Pants este usor de inlocuit prin ruperea imbinarilor laterale si apoi indepartarea chilotului. TENA Pants este prevazut cu un material exterior complet respirabil care permite circularea aerului. Acest lucru previne umezeala nedorita, pentru o piele sanatoasa si confort in utilizare.

Data ultimei actualizari: 2022-07-21 15:35:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review