Scutece deschise incontinenta adulti TENA Slip Plus, Unisex, M, 30 buc

Scutece deschise incontinenta adulti TENA Slip Plus, Unisex, M, 30 buc - UROLOGIE - TENA
TENA
I7274

Scutece deschise incontinenta adulti TENA Slip Plus ConfioAir, Unisex, M, 30 buc TENA Slip Plus cu tehnologia ConfioAir este un scutec complet respirabil, testat dermatologic, care protejeaza sanatatea pielii. Nucleul

[...]

Descriere: Scutece deschise incontinenta adulti TENA Slip Plus, Unisex, M, 30 buc

Produs recomandat persoanelor imobilizate la pat. Nivelul de absorbtie al scutecului pentru incontinenta este codat cu culori, iar marimea este imprimata clar pe produs si pe ambalaj, pentru o identificare usoara. Nu este nevoie sa desfaceti scutecul pentru a afla daca acesta trebuie schimbat. Indicatorul de umezeala prevazut la exteriorul produsului, de culoare galbena initial, devine albastru atunci cand este necesara inlocuirea. Trebuie doar sa urmariti indicatorul de umezeala pentru a sti cand sa inlocuiti produsul cu unul nou.

Dimensiuni: 75 – 120cm.

Compozitie: Laterale din material aeropermisiv, care lasa pielea sa respire. Benzile de fixare resigilabile asigura o fixare sigura si confortabila, iar nucleul puternic absorbant ofera o protectie sigura impotriva scurgerilor nedorite. Tehnologia de neutralizare a mirosului reduce efectul mirosului neplacut de amoniac. Elasticele curbate pentru picioare si cureaua pentru talie elastica asigura confortul utilizatorului si protectia impotriva scurgerilor nedorite.

Mod de utilizare:
Absorbante de unica folosinta pentru adulti cu incontinenta urinara.

Prezentare:
30 bucati     



Data ultimei actualizari: 2022-09-13 14:01:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review