Punga urinara pediatrica, 100 ml, EuroMed

I6584
Punga urinara pediatrica, 100 ml, EuroMed - UROLOGIE - EUROMED
EuroMed

Punga urinara pediatrica de unica folosinta Pe zona genito-urinara se ataseaza ferm punga pediatrica de recoltare a urinei, astfel: se dezlipeste banda protectoare din jumatatea inferioara a pungii si se fixeaza portiunea adeziva la nivelul perineului, astfel incat rectul sa ramana in afara pungutei.

[...]

Punga urinara pediatrica, 100 ml, EuroMed

Punga urinara pediatrica de unica folosinta Pe zona genito-urinara se ataseaza ferm punga pediatrica de recoltare a urinei, astfel: se dezlipeste banda protectoare din jumatatea inferioara a pungii si se fixeaza portiunea adeziva la nivelul perineului, astfel incat rectul sa ramana in afara pungutei. Cand jumatatea de jos a pungii este fixata, se dezlipeste partea superioara a benzii si se continua aplicarea portiunii adezive, asigurandu-se ca orificiul urinar a fost inclus in punga. Trebuie verificat ca zona adeziva sa fie bine prinsa pe toata lungimea. Se verifica containerul periodic – la 15 minute. Imediat dupa ce copilul urineaza in punga de recoltare, aceasta se dezlipeste si se introduce in urocultor; se transporta catre laborator in maxim 1,5-2h de la recoltare.



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review