Always Discreet Chiloti Incontinenta Urinara, 9 bucati, M

P459828523
Always Discreet Chiloti Incontinenta Urinara, 9 bucati, M - UROLOGIE - ALWAYS
Always
Lenjeria pentru incontinenta urinara pentru femei Always Discreet este confectionata dintr-un material delicat, asemanator bumbacului, si are o banda pentru talie moale care urmeaza formele corpului dvs. pentru confort [...]

Always Discreet Chiloti Incontinenta Urinara, 9 bucati, M

Lenjeria pentru incontinenta urinara pentru femei Always Discreet este confectionata dintr-un material delicat, asemanator bumbacului, si are o banda pentru talie moale care urmeaza formele corpului dvs. pentru confort suplimentar.

Cu un nucleu absorbant pentru a extrage, a capta si a bloca umezeala si mirosurile neplacute, precum si bariere LeakGuard duble pentru a preveni scurgerile, puteti conta pe protectie de incredere.

Nucleul RapidDry ajuta la extragerea, captarea si blocarea umezelii si a mirosurilor neplacute, acoperindu-va din spate in fata. Ofera protectie HeavyLeak vezicii urinare pentru zi sau noapte, oferind protectie discreta pentru orice situatie.

Tehnologie OdourLock neutralizeaza instantaneu si continuu mirosurile neplacute si ofera un parfum delicat pentru prospetime suplimentara.

Fixare sigura pentru cele mai abundente scurgeri datorita designului lor subtire, veti putea merge mentinandu-va postura si pastrand in acelasi timp protectia pentru incontinenta discrete.

Context:

Termenul vezica sensibila descrie o afectiune frecventa care duce la o urgenta crescuta si frecventa a urinarii

Absorbantele zilnice Always Discreet si absorbantele normale contin material absorbant gel (AGM), dezvoltat in principal pentru urina, deoarece urina este mult mai putin vascoasa (mai subtire) decat lichidul menstrual

Tehnologia OdourLock utilizata in absorbantele zilnice si absorbantele normale Always Discreet este o tehnologie exclusiva care neutralizeaza mirosurile neplacute, in loc sa le mascheze pur si simplu.

Forma de prezentare: 9 bucati



Data ultimei actualizari: 2022-10-27 12:54:00
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review