Tampoane incontinenta urinara usoara, Molicare Form, 4 picaturi, 32 bucati, Hartmann

Tampoane incontinenta urinara usoara, Molicare Form, 4 picaturi, 32 bucati, Hartmann - SCUTECE-PENTRU-ADULTI - HARTMANN
Hartmann
P548487985

Tampoane pentru incontinenta cu forma anatomica, cu strat de folie impermeabila, alba si discreta; recunoastere facila a capacitatii de absorbtie prin codurile cromatice. Tampoanele Molicare Form au corpul absorbant, format din trei straturi, ce asigura ca lichidul este directionat catre centrul tamponului si retinut acolo.

[...]

Descriere: Tampoane incontinenta urinara usoara, Molicare Form, 4 picaturi, 32 bucati, Hartmann

Produs unisex pentru incontinenta fecala si urinara - usoara spre moderata. Recomandate atat pentru pacientii imobilizati cat si pentru cei mobili. Tampoanele practice pentru incontinenta, cu forma anatomica, MoliCare® Form prezinta nucleu absorbant alcatuit din trei straturi - strat de distributie cu uscare rapida; bariere anti-scurgere din material moale; fibre elastice in zona inghinala; folie spate din polietilena si indicator de umiditate. Gratie nucleului absorbant special dezvoltat, MoliCare® Form ofera maxima protectie impotriva scurgerilor prin capacitatea ridicata de absorbtie si retinere. Capacitatea de retinere a tampoanelor MoliCare® Form sprijina sanatatea pielii si ofera confort sporit la purtare. Aplicare usoara cu ajutorul pantalonasilor de fixare MoliCare® Fixpants.
Prezentare:
32 bucati


Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:53
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review