Molicare Premium Slip Super Plus, 8 picaturi, marimea XL, 14 bucati, Hartmann

Molicare Premium Slip Super Plus, 8 picaturi, marimea XL, 14 bucati, Hartmann - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/TEHNICA-MEDICALA/DISPOZITIVE-MEDICALE/SCUTECE-PENTRU-ADULTI - HARTMANN
Hartmann
P43458

Scutec pentru adulti ce oferta protectie eficienta impotriva incontinentei severe. Avand o capacitate mare de absorbtie, noul scutec pentru incontinenta MoliCare Premium combina protectia eficienta cu delicatetea fata de piele si usurinta in aplicare.

Se incarca ofertele...

Descriere Molicare Premium Slip Super Plus, 8 picaturi, marimea XL, 14 bucati, Hartmann

Scutece clasice Hartmann Molicare Premium Super Plus XL, 14 buc

Scutec pentru adulti ce oferta protectie eficienta impotriva incontinentei severe. Avand o capacitate mare de absorbtie, noul scutec pentru incontinenta MoliCare Premium combina protectia eficienta cu delicatetea fata de piele si usurinta in aplicare.

Cand este vorba despre incontinenta, alegerea produsului corect este esentiala in mentinerea/cresterea calitatii vietii celor afectati!

Materialul textil din care sunt realizate scutecele MoliCare Premium super plus asigura comfort si discretie (scutecul nu fosneste) pe intreaga perioada a zilei.

Permeabilitatea superioara pentru aer a materialului asigura pielii un climat sanatos si uscat, reducandu-se astfel considerabil riscul de roseata si iritatii.

Corpul absorbant din 3 straturi asigura neutralizarea mirosurilor neplacute si absorbtia rapida a urinei, mentinand pielea perfect uscata. In plus, pH-ul apropiat pielii (5.5) stabilizeaza mantaua acida a pielii acolo unde aceasta are cea mai mare nevoie - aproape de punctul de mictiune.

Indicatorul de umiditate semnalizeaza atingerea capacititii maxime a scutecului si momentul optim schimbarii; astfel, nu mai sunt necesare verificari repetate pe parcusrul zilei.

Benzile elastice cu arici permit desfacerea si inchiderea repetata a scutecului.

Beneficii:

• Previn iritatiile pielii datorita partilor laterale din material Air Active, ce permit aerisirea pielii.

• Capacitate excelenta de absorbtie datorita corpului tristratificat cu continut de polimer superabsorbant (SAP). Acesta transforma urina in gel si impiedica trecerea ei in exterior, lasand suprafata scutecului uscata .

• Protectie sporita datorita benzilor laterale interioare impregnate hidrofob; impiedica scurgerea urinei prin lateral.

• Discretie totala prin neutralizarea mirosurilor neplacute.

• Produs hipoalergen cu PH 5,5; testat dermatologic.

• Economic, datorita indicatorului de umiditate, ce permite inspectia gradului de saturare al scutecului.

• Aplicare usoara si flexibilitate in miscare datorita sistemului de inchidere cu benzi elastice cu arici, repozitionabile si resigilabile.

• Suprafata exterioara moale, placuta la purtare, care nu fosneste.

Indicatii:

  • - Incontinenta severa de urina si fecale
  • - Pacienti imobilizati la pat
  • - Pacienti cu disabilitati psihice sau motorii (ex. pacienti cu Alzheimer)

Prezentare:
14 bucatiData ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.