Absorbante urologice pentru barbati, Seni Man Extra Plus Level 4, A’15, 15 bucati

P459820808
  • -10%
Absorbante urologice pentru barbati, Seni Man Extra Plus Level 4, A’15, 15 bucati - SCUTECE-PENTRU-ADULTI - SENI
SENI

Proprietati: - au fost create special pentru bărbaţii activi, care au nevoie de confort, discreţie şi siguranţă în orice situaţie; - absorbantele urologice cu formă anatomică Seni Man

[...]

Absorbante urologice pentru barbati, Seni Man Extra Plus Level 4, A’15, 15 bucati

Tampoanele pentru incontinență Seni Man Extra Plus Level 4 sunt concepute pentru bărbații care au un stil de viață activ și care doresc confort, siguranță și discreție. O inserție respirabilă care oferă o protecție eficientă pentru bărbații cu incontinență urinară ușoară până la moderată. O formă concavă concepută pentru anatomia bărbaților. Polimerii din stratul absorbant al produsului, componenta superabsorbantă, fixează eficient umiditatea, astfel încât, în absența unui mediu umed, bacteriile responsabile de răspândirea mirosului neplăcut de urină nu se pot înmulți. Este ușor de pus, deoarece inserția poate fi fixată cu benzi adezive (o dată în mijlocul inserției și încă două pe părțile laterale, la marginea superioară). Materialele utilizate permit pielii să respire liber. Produs fără latex, deoarece latexul poate provoca alergii la persoanele sensibile. O pernuță moale, care nu se clatină și este delicată cu pielea.

Caracteristici:
- Se adaptează la contururile corpului
- Neutralizează mirosurile neplăcute
- Se atașează ușor și sigur la lenjeria de corp
- Asigură confort și discreție
- Ușor și confortabil de purtat
- Testat dermatologic
- Odour Stop
- Pachet de 15
- Dimensiunea inserției: 22,5 x 27 cm



Data ultimei actualizari: 2023-06-13 08:53:13
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review