Pansament Sorbalgon, 5x5 cm, 10 bucati, Hartmann

P38021
Pansament Sorbalgon, 5x5 cm, 10 bucati, Hartmann - PANSAMENTE-RANI - HARTMANN
Hartmann

Sorbalgon este un pansament hidroactiv din fibre de alginat de calciu, recomandat în curățarea rănilor cavitare (adânci), cu secreții moderate/abundente. 

[...]
Primesti un cadou la acest produs
info campanie
La oricare cutie de HydroClean Advance, Cosmopor Advance, Cosmopor Transparent, Cosmopor Silicone, Sorbalgon, Atrauman AG, Grassolind, Resposorb Silicone sau flacon de HydroClean Solution, primesti CADOU o cutie de comprese sterile Sterilux ES 5x5.

Pansament Sorbalgon, 5x5 cm, 10 bucati, Hartmann

Sorbalgon este un pansament hidroactiv din fibre de alginat de calciu, recomandat în curățarea rănilor cavitare (adânci), cu secreții moderate/abundente. Pansamentul trebuie aplicat astfel încât să umple bine cavitațile. La contactul cu secrețiile din rană, fibrele de alginat se transformă într-un gel vâscos, absorbant, care înglobează celulele moarte și germenii din rană. Indicații: Răni cavitare (adânci), greu accesibile cu secreție moderată sau abundență. Răni cronice infectate. Fistule, canale de puncție (Sorbalgon T). Beneficii: Curățare eficientă a rănilor adânci și infectate. Menținerea unui mediu umed la nivelul rănii, care permite regenerarea țesuturilor. Produs natural fără efecte secundare. Posibilitate de combinare cu alte pansamente hidroactive. Mod de utilizare: Sorbalgon se schimbă atunci când pansamentul s-a transformat complet în gel (în funcție de cantitatea de secreții din rană: 1-4 zile). Dimensiuni: 5 x 5 cm Prezentare: 10 bucățiData ultimei actualizari: 2022-07-21 15:35:35
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review