Pansament Sorbalgon, 10x20 cm, 5 bucati, Hartmann

Pansament Sorbalgon, 10x20 cm, 5 bucati, Hartmann -  - HARTMANN
Hartmann
P25227

Sorbalgon este un pansament hidroactiv din fibre de alginat de calciu, recomandat în curățarea rănilor cavitare (adânci), cu secreții moderate/abundente.

[...]

Descriere: Pansament Sorbalgon, 10x20 cm, 5 bucati, Hartmann

Sorbalgon este un pansament hidroactiv din fibre de alginat de calciu, recomandat în curățarea rănilor cavitare (adânci), cu secreții moderate/abundente. Pansamentul trebuie aplicat astfel încât să umple bine cavitațile. La contactul cu secrețiile din rană, fibrele de alginat se transformă într-un gel vâscos, absorbant, care înglobează celulele moarte și germenii din rană. Indicații: Răni cavitare (adânci), greu accesibile cu secreție moderată sau abundență. Răni cronice infectate. Fistule, canale de puncție (Sorbalgon T). Beneficii: Curățare eficientă a rănilor adânci și infectate. Menținerea unui mediu umed la nivelul rănii, care permite regenerarea țesuturilor. Produs natural fără efecte secundare. Posibilitate de combinare cu alte pansamente hidroactive. Mod de utilizare: Sorbalgon se schimbă atunci când pansamentul s-a transformat complet în gel (în funcție de cantitatea de secreții din rană: 1-4 zile). Dimensiuni: 10 x 20 cm Prezentare: 5 bucăți



Data ultimei actualizari: 2022-07-21 15:35:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review