Pansament HydroTac rotund 6cm, 10 bucati, Hartmann

Pansament HydroTac rotund 6cm, 10 bucati, Hartmann - PANSAMENTE-RANI - HARTMANN
Hartmann
W53847

Pansament hidroactiv din spuma poliuretanică acoperită cu un strat de hidrogel pe față de contact a pansamentului cu plaga. 

[...]

Descriere: Pansament HydroTac rotund 6cm, 10 bucati, Hartmann

Pansament hidroactiv din spuma poliuretanică acoperită cu un strat de hidrogel pe față de contact a pansamentului cu plaga. Stratul extern este format din poliuretan permeabil pentru aer și impermeabil pentru lichide și germeni, ce absoarbe exsudatul în exces din plaga. Stratul de hidrogel (sub formă de fagure cu ochiuri largi) asigură un mediu umed favorabil vindecării și împiedică lipirea pansamentului de plagă. Indicat în: Plăgi ușor până la moderat exudative în faza de granulație și epitelizare (ulcere diabetice, escare). Arsuri până la gradul II. Proprietăți: - absoarbe exsudatul în exces și menține mediul umed, ce stimulează procesul de vindecare al plăgii; - stratul de hidrogel în contact cu plaga nu permite lipirea pansamentului; - îndepărtarea pansamentului este nedureroasă și nu lasă reziduuri în plaga. Mod de utilizare: HydroTac se schimbă ori de câte ori este indicat de starea clinică sau când exsudatul devine vizibil pe marginile pansamentului. Dimensiuni: 6 cm Prezentare: 10 bucăți



Data ultimei actualizari: 2022-07-21 15:35:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review