Sana Genunchiera Elastica, 2bucati

Sana Genunchiera Elastica, 2bucati -  - HTC LIMITED
HTC LIMITED
P30794
Genunchiera elastica : o solutie eficienta pentru prevenirea si tratamentul genunchiului in: lovituri entorse/contuzii din practicarea sportului atenuarea loviturilor dureri acute si cronice determinate de boli degenerative stari post-traumatice [...]

Descriere: Sana Genunchiera Elastica, 2bucati

Genunchiera elastica : o solutie eficienta pentru prevenirea si tratamentul genunchiului in: lovituri entorse/contuzii din practicarea sportului atenuarea loviturilor dureri acute si cronice determinate de boli degenerative stari post-traumatice si post-operatorii dureri provocate de frig. Masuri disponibile: S, M, L, XL Marime S M L XL A - cm pana 32 32-37 37-42 42-47 A : circumferinta genunchiului Genunchiere elastice compozitie: bumbac 70%, elasten 15%, poliester 15% Mod de pastrare Genunchiere elastice: in loc inchis si uscat, ferit de soare. Pentru folosinta indelungata se recomanda spalarea la o temp mai mica de 400 C, fara a utiliza inalbitori. Nu se calca.

Data ultimei actualizari: 2022-07-21 15:35:35
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review