Glezniera, S, Minut

3256
  • -10%
Glezniera, S,  Minut - ORTEZE - MINUT
Minut
Descriere Indicatii: traumatisme ale gleznei, dupa interventii chirurgicale la nivelul gleznei si articulatiei tibiotarsiene, dupa indepartarea aparatului gipsat, laxitatea ligamentelor, lovituri, entorse si contuzii din practicarea sportului, dureri acute si [...]

Glezniera, S, Minut

Descriere Indicatii: traumatisme ale gleznei, dupa interventii chirurgicale la nivelul gleznei si articulatiei tibiotarsiene, dupa indepartarea aparatului gipsat, laxitatea ligamentelor, lovituri, entorse si contuzii din practicarea sportului, dureri acute si cronice, suprasolicitare, dureri provocate de frig, artrita. Glezniera nu are sistem de inchidere, este deschisa la varf si calcai Compozitie: 80% spandex 20% elastic Instructiuni de spalare: Spalare manuala cu apa rece, uscare in aer liber. A se pastra la loc uscat.

Data ultimei actualizari: 2022-03-18 10:17:46
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review