Microperfuzoare 25G

I5811
  • -10%
Microperfuzoare 25G - DISPOZITIVE-MEDICALE - FARA
Fara
Microperfuzoarele se utilizeaza pentru injectii, perfuzii sau transfuzii de scurta durata - 'fluturasi'. Sunt folosite impreuna cu setul de transfuzie, setul de perfuzie sau seringile pentru injectii intravenoase cu ac hipodermic [...]

Microperfuzoare 25G

Microperfuzoarele se utilizeaza pentru injectii, perfuzii sau transfuzii de scurta durata - 'fluturasi'. Sunt folosite impreuna cu setul de transfuzie, setul de perfuzie sau seringile pentru injectii intravenoase cu ac hipodermic pentru organismul uman. Microperfuzorul cu ac este prevazut cu 2 planuri, pentru o mai usoara punctionare. Canula acului este confectionata din otel Crom­Nichel inoxidabil (biocompatibil) iar suportul acului este confectionat din polipropilena. Varful acului este de tip “back­cut bevel” (ascutirea lui este realizata și in planul posterior al varfului), fiind microsiliconizat pentru o alunecare mai usoara. Aceste microperfuzoare au o biocompatibilitate ridicata, cu cel mai mic coeficient de frecare, reducand astfel sansele de lipire de peretii vasculari. Sunt realizate astfel incat sa se poata fixa cat mai usor pe structurile anatomice. Au aripi in relief in marime și forma perfecta care permit manevrarea sigura in timpul punctiei. Tubul de legatura este prevazut la capatul distal cu conector luer­lock și capacel de inchidere. Spatiul mort al tubului de legatura este foarte mic (0,2ml), pentru o pierdere cat mai mica de substanta.

Data ultimei actualizari: 2023-04-20 16:05:09
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review