Lampa electrica din cristale de sare 3-4k

P459793475
Lampa electrica din cristale de sare 3-4k - DISPOZITIVE-MEDICALE - MONTEFARMACO
Beneficiile lampilor din sare de Himalaya: - poate ameliora tulburarile de somn si de concentrare, - neutralizeaza electrosmogul format in apropierea aparatelor electrice(calculator, televizor, etc.), - are efect benefic asupra imbolnavirilor alergice [...]

Lampa electrica din cristale de sare 3-4k

Beneficiile lampilor din sare de Himalaya: - poate ameliora tulburarile de somn si de concentrare, - neutralizeaza electrosmogul format in apropierea aparatelor electrice(calculator, televizor, etc.), - are efect benefic asupra imbolnavirilor alergice si de astm, - ajuta eficacitatea exercitiilor de relaxare. Pe langa efectele sale benefice lampile din sare de Himalaya, prin forma si culoarea lor reprezinta o decoratiune foarte frumoasa a caminului nostru. Lampile din sare de Himalaya pot fi oferite ca si cadou pentru orice ocazie. Lampile din sare se pot folosi numai in interior si trebuie ferite de umezeala. Toamna si iarna sau cand vremea este mai ploioasa si creste umezeala din casa pot aparea scurgeri de apa. Asta nu inseamna ca lampa se topeste ci este semnul ca lampa nu mai poate retine mai multa apa din umezeala absorbita din camera. Este recomandat ca sa stergem lampa cu o carpa uscata si sa aprindem ca sa poate usca si ajuta si la reglarea umezelii din casa. Toamna si iarna ca preventie putem pune lampile intr-o tava ce retine eventualele scurgeri si in acest mod protejam si mobila. Este recomandat sa aprindem lampile in mod regulat, asta prelungeste durata de viata si putem bucura de efectele sale benefice mai mult timp. Lampile se consuma foarte putin in timp, in schimb cele folosite foarte rar datorita umezelii, se pot descompune in scurt timp.

Data ultimei actualizari: 2023-04-20 16:05:09
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review