Manseta Tensiune Arteriala M/L 22-42 cm, Hartmann

Manseta Tensiune Arteriala M/L 22-42 cm, Hartmann - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/TEHNICA-MEDICALA/DISPOZITIVE-MEDICALE - HARTMANN
Hartmann
P479851501

Manseta Hartmann Veroval este o manseta moale si flexibila, potrivita pentru circumferintele superioare ale bratului de la 22 pana la 42 de centimetri. 

Se incarca ofertele...

Descriere Manseta Tensiune Arteriala M/L 22-42 cm, Hartmann

Manseta Hartmann Veroval este o manseta moale si flexibila, potrivita pentru circumferintele superioare ale bratului de la 22 pana la 42 de centimetri. Acest lucru este potrivit pentru majoritatea oamenilor. Manseta simplifica masurarea corecta datorita tehnologiei patentate Secure Fit.

Manseta este potrivita numai pentru monitorizarea tensiunii arteriale cu tensiometrul Veroval (premium). Nu este potrivita pentru monitorizarea tensiunii arteriale cu Veroval ECG sau pentru monitorizarea tensiunii arteriale cu Veroval Duo Control.

  • Manseta flexibila
  • Potrivit pentru brate normale pana la mai late
  • Circumferinta bratului superior 22 - 42 centimetri
  • Inclusiv furtun si 1 dop


Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.