Plasturi pentru cot si genunchi, unisex, Minut

Plasturi pentru cot si genunchi, unisex, Minut - FESI-PLASTURI-SI-PANSAMENTE - MINUT
Minut
P438800249
PLASTURI PENTRU COT SI GENUNCHI Referinta CMT001375 Forma anatomica a plasturelui il fac potrivit pentru ranile de pe articulatii fara a impiedica miscarea lor naturală. Cutia contine 6 plasturi .Dimensiuni - [...]

Descriere: Plasturi pentru cot si genunchi, unisex, Minut

PLASTURI PENTRU COT SI GENUNCHI Referinta CMT001375 Forma anatomica a plasturelui il fac potrivit pentru ranile de pe articulatii fara a impiedica miscarea lor naturală. Cutia contine 6 plasturi .Dimensiuni - 4.8 cm x 7 cm COMANDA ONLINE INFORMATII PRODUS Plasturi Minut pentru cot si genunchi, unisex Cutia contine 6 plasturi Dimensiuni - 4.8 cm x 7 cm Lasa pielea să respire. Protejează rana. Plasturii sunt ambalați individual. Forma anatomica a plasturelui il fac potrivit pentru ranile de pe articulatii fara a impiedica miscarea lor naturala. Mod de utilizare: Curatați si uscati atat rana cat si suprafața din jurul ei. Desfaceți un plasture si indepartați folia protectoare. Aplicati plasturele cu pansamentul peste rana si apasati mainile pentru o buna aderenta pe piele. Pentru uz topic. NU conține latex sau PVC. Produs testat dermatologic! Doar pentru uz extern! A nu se lasa la îndemana copiilor!

Data ultimei actualizari: 2022-03-18 10:17:46
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review