Plasturi oculari sterili pentru copii, 10 bucati, Minut

W61729
Plasturi oculari sterili pentru copii, 10 bucati, Minut - FESI-PLASTURI-SI-PANSAMENTE - MINUT
Minut
Pansament steril pentru ochi cu margine adeziva A se folosi: - pentru protectia ochiului dupa operatie, - pentru prevenirea infectiilor la ochi, - pentru protejarea si odihnirea ochiului. Proprietati: Plasturele steril pentru ochi [...]

Plasturi oculari sterili pentru copii, 10 bucati, Minut

Pansament steril pentru ochi cu margine adeziva A se folosi: - pentru protectia ochiului dupa operatie, - pentru prevenirea infectiilor la ochi, - pentru protejarea si odihnirea ochiului. Proprietati: Plasturele steril pentru ochi este in plic individual. Este foarte moale, fabricat din material netesut ce permite pielii sa respire. Foarte absorbant. Special adaptat la morfologia ochiului oferind o miscare libera a pleoapei. Foarte prietenos pielii. Convenabil si usor de aplicat, este gata pentru utilizare si poate fi indepartat fara durere. Contine: 10 buc/cutie. Dimensiune: 6.5 cm x 4.5 cm.

Data ultimei actualizari: 2022-07-21 15:35:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review