Omnistrip, 3 x 76 mm benzi pentru inlocuirea suturilor chirurgicale, Hartmann

W49394
Omnistrip, 3 x 76 mm benzi pentru inlocuirea suturilor chirurgicale, Hartmann - FESI-PLASTURI-SI-PANSAMENTE - HARTMANN
Hartmann

Plasturi hipoalergenici de inchidere a plagii, pe suport de material netesut de culoarea pielii, cu adeziv din poliacrilat, margini rotunjite, extrem de permeabili pentru aer si vaporii de apa.

[...]

Descriere: Omnistrip, 3 x 76 mm benzi pentru inlocuirea suturilor chirurgicale, Hartmann

Plasturi hipoalergenici de inchidere a plagii, pe suport de material netesut de culoarea pielii, cu adeziv din poliacrilat, margini rotunjite, extrem de permeabili pentru aer si vaporii de apa. Plasturii nu macereaza pielea, adera foarte bine de aceasta, se indeparteaza atraumatic si fara sa lase reziduuri, sunt rezistenti la temperatura ridicata si durabili. Plasturii sunt transparenti la radiatiile Roentgen. Omnistrip – Plasture hipoalergen pe suport de material netesut Caracteristici Omnistrip Plasture hipoalergen pe suport de material netesut, pentru inlocuirea suturilor chirurgicale la nivelul epidermei Adeziv pe baza de poliacrilat, delicat fata de piele Aderenta foarte buna, permite fixarea sigura a marginilor plagii Indepartare atraumatica Permeabilitate ridicata pentru aer si vapori de apa Transparent fata de razele X, nu necesita indepartare in timpul iradierii Indicatii Sutura atraumatica, rapida si estetica a plagilor postoperatorii Stabilizarea cicatricilor recente dupa indepartarea firelor de sutura Plagi postoperatorii cat si plagi taiate acute



Data ultimei actualizari: 2022-11-17 14:38:43
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review