Fasa autoadeziva de fixare rosie Peha-Haft, 10cm x 20cm, Hartmann

Fasa autoadeziva de fixare rosie Peha-Haft, 10cm x 20cm - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/TEHNICA-MEDICALA/DISPOZITIVE-MEDICALE/FESI-PLASTURI-SI-PANSAMENTE - HARTMANN
Hartmann
P548487725

Fasa autoadeziva de fixare Peha-Haft este o fasa elastica, cu efect dublu adeziv datorita texturii creponate si stratului microstructurat.

Se incarca ofertele...

Descriere Fasa autoadeziva de fixare rosie Peha-Haft, 10cm x 20cm, Hartmann

Fasa autoadeziva de fixare Peha-Haft este o fasa elastica, cu efect dublu adeziv datorita texturii creponate si stratului microstructurat.

Proprietati:

- Are extensibilitate aproximativ 85% si un consum redus de material datorita efectului puternic autoadeziv. Sunt necesare doar cateva flexiuni pentru o retentie securizata, de durata a pansamentului.

- Peha-haft adera la ea insasi, dar nu si pe piele, par sau imbracaminte; este permeabila pentru aer si bine tolerata de piele.

- Se muleaza perfect, nu stranguleaza si nu restrictioneaza miscarea articulatiilor.

- Permite fixarea oricarui tip de pansament in special in zona articulatiilor sau a partilor concave si rotunde.

- Nu contine latex.

Compozitie: 43% vascoza, 37% bumbac, 20% poliamida.

prezentare:
10cm x 20cmData ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.