Tensiometru Sendo Smart2

W56352
  • -10%
Tensiometru Sendo Smart2 - TENSIOMETRE - SENDO
SENDO
SENDO SMART 2 este dotat cu PROTECT System, un sistem unic pentru protectia vaselor de sange subtiri de la incheietura mainii. Este adecvat persoanelor cu varsta sub 45 de ani. [...]

Alte produse din aceeasi categorie:

Tensiometru Sendo Smart2

SENDO SMART 2 este dotat cu PROTECT System, un sistem unic pentru protectia vaselor de sange subtiri de la incheietura mainii.

Este adecvat persoanelor cu varsta sub 45 de ani.

Vasele de sange isi modifica structura in timp.

Aceasta este cauza pentru care masurarea tensiunii in zona incheieturii nu va indica un rezultat exact in cazul persoanelor cu varste de peste 45 de ani.

Pentru acestea se recomanda ca masurarea sa se efectueze in zona bratului, acolo unde vasele de sange sunt considerabil mai mari, iar modificarile vaselor sanguine nu influenteaza foarte mult rezultatul masurarii. Dimensiunile reduse ale acestui tensiometru permit transportarea lui in poseta sau intr-un buzunar mai mare.

Caracterul compact al SENDO SMART 2 este combinat cu o intrebuintare extraordinar de facila.

Tensiometrul este prevazut cu un singur buton: apasati si masurarea incepe. Masurare exacta, chiar si in cazul existentei aritmiei Indicatorii tensiunii arteriale pot fi influentati de foarte multi factori si situatii.De aceea, avantajul de a avea SENDO SMART 2 la indemana este extrem de pretios. SENDO SMART 2 indica un rezultat exact, mentionand limita superioara si inferioara a tensiunii masurate, precum si pulsul.

In plus, tensiometrul inteligent SENDO SMART indica si existenta aritmiei. Pe ecran apare un simbol mic, care va informeaza cu privire la existenta unei astfel de stari, pentru a putea reactiona la timp.

Aveti posibilitatea de a compara rezultatele cu scala Organizatiei Mondiale a Sanatatii in partea stanga a display-ului, pentru a afla daca tensiunea dumneavoastra este mare, normala sau mica.

Indicatorii inregistrati in mod automat se memoreaza cu ajutorul functiei speciale de memorare а tensiometrului.

Un tensiometru de incheietura cu o experienta de utilizare excelenta

Avantajele celui mai compact tensiometru SENDO pentru incheietura sunt completate si de o deservire de top a clientilor.

GARANTIE 5 ANIData ultimei actualizari: 2022-03-18 10:17:46