Tensiometru electronic de brat U82RH, Dr. Life

Tensiometru electronic de brat U82RH, Dr. Life - TENSIOMETRE - DR. LIFE
DR. LIFE
P548488940

Dr. Life Tensiometru electronic de brat U82RH este un dispozitiv medical ce utilizeaza metoda oscilometrica de masurare a tensiunii arteriale.

[...]

Descriere: Tensiometru electronic de brat U82RH, Dr. Life

Dr. Life Tensiometru electronic de brat U82RH este un dispozitiv medical ce utilizeaza metoda oscilometrica de masurare a tensiunii arteriale. Acest lucru inseamna ca tensiometrul detecteaza miscarea sangelui prin artera brahiala si transforma miscarile intr-o citire digitala.

Un tensiometru oscilometric nu are nevoie de stetoscop, ceea ce face ca monitorul sa fie usor de utilizat. Umflarea inteligenta reduce senzatia inconfortabila prin umflarea incorecta si scurteaza timpul de masurare, prelungind durata de utilizare a mansetei.

Functie de memorare 2x199 masuratori de tensiune memorate. Fiecare valoare va fi afisata pe ecran si memorata automat. Acest dispozitiv dispune de indice de clasificare a presiunii arteriale putand sa verifice cu usurinta tensiunea arteriala. 

PREZENTARE:

1 bucata in cutie

Nu utilizati echipamente sau accesorii care nu sunt certificate de catre producator deoarece acestea ar putea creste emisiile sau ar putea scadea rezistența produsului. Acest produs nu trebuie utilizat la pacientii cu insuficienta cardiaca severa, pentru a evita sufocarea sau decesul. 

Asigurati-va ca aveti un interval de minim 15 minute intre doua masuratori. In functie de caracteristicile dvs. fiziologice individuale, intre cele doua masuratori puteti avea nevoie de mai mult timp de odihna.

Utilizarea corespunzatoare a aparatului:

Relaxati-va intre minim 15 minute inainte de masurare Evitati consumul de alimente, alcool, fumatul, exercitiile fizice si baia cu 30 de minute inainte de masurare. Toti acesti factori vor influenta valoarea obtinuta. Scoateti articolele de imbracaminte care stau mulate pe brat. Masurati intotdeauna acelasi brat (de regula cel stang). Masurati-va periodic in aceeasi perioada a zilei, deoarece 
tensiunea arteriala se schimba chiar si in timpul zilei. 


Factorii comuni ai masuratorilor gresite:

Efortul depus de pacient pentru a-si sustine bratul poate creste tensiunea arteriala. Asigurati-va ca stati intr-o pozitie relaxata si confortabila si ca nu incordati muschii bratului in timpul masurarii. Folositi o perna pentru sprijin daca este cazul. Daca artera bratului este mai jos sau mai sus decat nivelul inimii, veti obtine o valoare falsa.


Aranjarea mansetei:


1. Asezati manseta pe o masa, cu banda adeziva cu arici in jos. Treceti capatul mansetei prin bucla metalica astfel incat sa formati un cerc. Acum banda adeziva cu arici
este orientata spre exterior (ignorati acest pas daca manseta a fost deja pregatita).
2. Introduceti manseta pe bratul stang, impingand-o in sus pana cand tubul
indica in directia bratului inferior.
3. Infasurati manseta pe brat ca in imaginea alaturata. Asigurati-va ca marginea de jos a mansetei se afla la 2-3 cm deasupra cotului, iar tubul de cauciuc permite mansetei sa stea pe partea interioara a bratului.
4. Strangeti capatul liber al mansetei si inchideti manseta prin lipirea benzii adezive cu arici. 
5. Manseta trebuie sa fie stransa pe brat, dar sa puteti introduce 2 degete intre ea si brat. Piesele vestimentare care limiteaza bratul trebuie scoase.
6. Fixati manseta cu banda adeziva cu arici astfel incat sa fie confortabila si nu prea stransa. Asezati mana pe o masa (cu palma in sus) astfel incat si manseta sa stea la fel.
scoase.
6. Fixati manseta cu banda adeziva cu arici astfel incat sa fie confortabila si nu prea stransa. Asezati mana pe o masa (cu palma in sus) astfel incat si manseta sa stea la fel.



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:53
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review