Tensiometru electronic de brat, BM2006, Laica

Tensiometru electronic de brat, BM2006, Laica - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/TEHNICA-MEDICALA/APARATURA-MEDICALA/TENSIOMETRE - LAICA
Laica
P43879559
Tensiometrul de braț automat Laica BM2006 este un dispozitiv medical pentru monitorizarea stării dumneavoastră de sănătate. Măsoară pulsul și tensiunea arterială cu exactitate. Ecranul mare LCD
Se incarca ofertele...

Descriere Tensiometru electronic de brat, BM2006, Laica

Tensiometrul de braț automat Laica BM2006 este un dispozitiv medical pentru monitorizarea stării dumneavoastră de sănătate. Măsoară pulsul și tensiunea arterială cu exactitate.
Ecranul mare LCD permite vizualizarea indicilor măsurați cu ușurință.
Umflarea și dezumflarea manșetei se realizează automat.
Laica BM2006 măsoară eficient și non invaziv tensiunea arterială (sistolică și diastolică) și pulsul.
Metoda de măsurare este oscilometrică, conferind acuratețe și fiabilitate.
Laica BM2006 are ecran mare LCD ușor de citit.
Recomandări:
Tensiunea sângelui variază de-a lungul zilei. Încercați să efectuați mai multe măsurători de-a lungul zilei pentru a înțelege mai bine reacțiile organismului în momente diferite ale zilei (după o activitate fizică, în timpul muncii, după mese etc).
Nu vă bazați pe o singură măsurătoare. Se recomandă efectuarea a cel puțin două măsurători la o distanță de cel puțin 10-15 minute. Este necesar să lăsați brațul să se odihnească timp de cel puțin 10-15 minute, deoarece congestionarea sângelui ar putea determina rezultate false. Mai multe măsurători, făcute pe o perioadă lungă de timp, vă vor indica mai bine tensiunea sângelui dumneavoastră. Este important să comparați măsurătorile făcute întotdeauna în aceleași condiții fizice.
Memoria stochează:
- tensiunea arterială (sistolică și diastolică);
- pulsul.
Laica BM2006 funcționează cu 4 baterii alcaline tip 1.5 V AAA incluse în pachet.
Produsul este în conformitate cu directivă 93/42/EEC pentru “dispozitive medicale”.
Specificații tehnice:
- memorează 120 de măsurători;
- dimensiuni: L=13.2 Lat=10 H=6.5 cm;
- dimensiunile ecranului LCD: 4.5 x 3 cm.
Conținutul pachetului: tensiometru automat de braț Laica BM2006, husă de păstrare, 4 baterii alcaline tip 1.5 V AAA, certificat de garanție (2 ani), manual de utilizare în limba română.


Data ultimei actualizari: 2022-03-18 10:17:46
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.